Szerintetek ez a diéta tényleg hatásos?
Figyelt kérdés
az egész diéta 2 napos.egy nap csak 3 almát és főtt tojást lehet enni.elvileg 1-2 kilótól megszabadulunk.szerintetek télleg igaz?mert ha igen én megcisnálom hiszen 2 nap nem nagy cucc.2009. aug. 26. 14:28
1/10 anonim válasza:
faszán izmot bontani mivel nincs benned fehérje. ez valami elmeroggyant agyszüleménye lehet. Mellékesen ha gyomorfekélyt akarsz kapni csináld.
2/10 A kérdező kommentje:
jó csak az egy rendes diétás oldalon van.télleg bajom lenne tőle? :/
2009. aug. 26. 19:44
3/10 anonim válasza:
Biztos, hogy nem. Lehet, hogy lemegy a két kiló, de a harmadik napon eszel vissza is megy. De a két kiló nem zsír ami lemegy, csak a víz. Múltkor néztem a spektrumon egy diétákat bemutató műsort, alma diéta volt benne, azonkívúl csak inni lehetett, de a zsír nem ment le vele.
4/10 A kérdező kommentje:
ja értem.igen az alma diétáról énis hallottam.de valami jó diétát (lehetőleg ne 90 napig tartson) tudtok javasolni?
2009. aug. 26. 19:48
5/10 anonim válasza:
persze. guglizd ki: body.builder.hu alapismeretek. kb 6 oldal de le van benne írva rendesen a diéta + az edzés is. Semmi más csodamódszer nem működik, csak ez!
Egyébként milyen oldalon olvastad?
6/10 anonim válasza:
én nem a kérdésre válaszolnék, hanem arra hogy 1-2 hét alatt fogytam látványosan kb 5 kg, de úgy h az izmom úgy lement mindenhonnan(comb, vádli, hát), mellem eltűnt(így sem volt nagy).a hátizom eltűnése nagyon gáz volt, mert vagy 1-2 hónapig állandóan fájt, utána kitampintható lett mikor újra erősödött. jah és úgy fogytam h stresszeltem, mivel zh-s heteim voltak, szinte minden nap voltak zh-im és pótzh-k is így állandóan suliban voltam, vagy otthon tanultam és eszembe se jutott enni. így már csak azt vettem h reggeli és legközelebb este 6kor éheztem meg. elég dúrva felismerés volt. jah, és normális testalkatú vagyok, kb. 1 év alatt "híztam vissza". annyinak örültem h a combomból lement sok, mert kicsit nagyok a combjaim. de most már túlsúlyban vagyok, így azon dolgozom h megint nem fogok normálisan enni, csak kb a 1/3-át annak amit szoktam, azért gyomorfekélyt ne kapjak és 1 kis bicajozás és jóga is beleférne, és sok sok víz.
7/10 A kérdező kommentje:
jujj ez durva.azúgy én ezt a mindmegette.hu-n találtam.és köszi,hogy segítettetek.
2009. aug. 27. 07:27
8/10 anonim válasza:
az az 1-2 kg ami lemegy, az csak víz, a 3. napon vissza is fog jönni
10/10 anonim válasza:
Attól függ hány éves vagy... ha még tini akkor felejtsd el az egész marhaságot. Én 13 éves létemre 68 kiló vagyok, de ez normális. nem nézek ki annyinak és nem is diétázom...
Ha felnőtt akkor meg nemtom xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!