Mennyire hatásos az atkins diéta, napi egy óra futással kiegészítve?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretek futni, de úgy hallottam, hogy az Atkins mellett nem ajánlatos sokat sportolni.2008. máj. 20. 22:16
1/8 anonim válasza:
Ha az atkinst csinálod nem fogsz bírni jóformán a boltba elsétálni sem nehogy 1 órát futni. Próbálkozhatsz vele de kifogsz dőlni 5 perc alatt mint egy krumplizsák.
2/8 anonim válasza:
Atkins :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
nézz szét az egyéb kérdések topicban , rájössz majd mi a helyes diéta,
üdv
3/8 anonim válasza:
Megpróbálhatod, de ha képes is leszel végcsinálni, egy hős vagy...
4/8 anonim válasza:
Anyám megcsinálta. Tizenegy kilót fogyott 47 évesen. De szenvedett
5/8 anonim válasza:
hagyd a fenébe ezt a divathülyeséget, és simán fuss egy órát minden nap. amellett ehetsz zsíroskenyeret tokaszalonnával, még akkor sem fogsz hízni. :D
és egyébként ha tudsz futni ennyit, akkor nem lehetsz annyira túlsúlyos, h diétáznod kelljen mellette...
6/8 anonim válasza:
Egyetértek az elöttem szólóval...napi 1 óra futás v mozgás és ehetsz bármit...:)
7/8 anonim válasza:
Mindenképpen hagyd abba a diétát, és kezdj el futni rendszeresen. Az egyik ismerősöm az Atkins diétátol nagyon beteg lett! (Kórház lett a vége!) Az egy kínzás! Én minden nap rendszeresen futok és megválogatom mit eszem, ez a leghatásosabb és nem teszed tönkre az egészségedet! Sok sikert!
8/8 anonim válasza:
Én kipróbáltam az Atkins diétát, csináltam is hónapokon keresztül de többnyire egy kiadós porszívózás után is lihegtem, annyira gyenge voltam. Ráadásul kórházba is kerültem, mert a túlzott fehérjebevitel (az Atkinsben nagyon sok a hús) károsítja a veséket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!