Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Hány kg lehet fogyni a 90...

Hány kg lehet fogyni a 90 napos diétával?

Figyelt kérdés

2015. jún. 15. 12:41
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat! 65 kg vagyok és 165 cm kövérnek érzem magam és fogyni szeretnék. A 90 napos diétára gondoltam. Csak eszembe jutott hogy muszáj lesz megszakítanom, mert megyünk nyaralni és egy étteremben fogunk kajálni és sajna nem én választom ki a menüt. Ez egy ilyen munkai kis nyaralás. Megbeszéltük hogy mindenki ugyan azt eszi és a főnök az aki kiválasztja a menüt.
2015. jún. 18. 11:06
 12/18 A kérdező kommentje:
Még várom a válaszokat! És van még egy kérdésem ez ahoz kapcsolódik amit az előző válaszomban leírtam a nyaralásról leírtam. Ez a kérdésem az hogy szerintetek baj-e ha megszakítom a 90 napos diétát?
2015. jún. 18. 11:09
 13/18 anonim ***** válasza:

Azzal jarnal a legjobban ha el se kezdened, baromsag az egesz, mint minden fogyokura.

Ha jot akarsz magadnak beirod ezt a google-be es elolvasod: Amit a zsiregetesrol tudnod kell

Bar ugyse fogod elolvasni mert hamarabb hisztek egy tinimagazinnak amibe minden heten uj csodafogyimodszer van es bele se gondoltok hogy ha akar egy is mukodne nem kellene az ujsagiroknak minden heten ujat kitalalniuk.

2015. jún. 18. 11:25
 14/18 rituskiss válasza:

Szia!

Szerintem abszolút van értelme a 90 napos fogyókúrának, mert:

- tulajdonképpen nem vonsz meg egy tápanyagcsoportot sem a szervezetedtől, csak más-más napokon viszed be

- és az így elkülönített tápanyagcsoportokat sokkal könnyebb és gyorsabb emészteni.

Azoknak könnyebb ez a módszer, akik nem szeretik a kalóriákat számolgatni, hanem tudják, hogy egy étel melyik csoportba tartozik, és az adott napokon csak abból esznek.

Én is megcsináltam egyszer, és 10 kg-ot tudtam vele fogyni, pedig picit eltértem tőle:

- nekem is volt közben egy-két utazásom, lazább hétvégém, azokkal a napokkal egyszerűen meghosszabbítottam a 90 napot (valószínű ez így nem jó, mert a szervezet rááll a külön emésztésre, de jobbat nem találtam ki ezeknek a napoknak a bepótlására)

- a gyümölcsnap valóban nehéz, mert ilyenkor valójában nem 1 napig eszel csak gyümölcsöt, hanem 1,5 napig, mert a következő napi reggeli is gyümölcs, ha már nagyon szenvedtem az édes gyümölcsöktől, akkor paradicsomot ettem pici sóval, és hát sok víz!!!

- víznapot egyáltalán nem tartottam, az meghaladja a kitartásomat

- valamint a vacsorám adagja nem feltétlen volt kevesebb, mint az ebéd

Viszont amiben kemény voltam, hogy reggelire tényleg mindig gyümölcsöt ettem, és bizonyos vegyes ételeket abszolút kerülni kell, pl. ilyenkor nincs pizza, nincs krumplistészta, stb., és én tortákat, csokit sem ettem a szénhidrátnapon.

Konklúzió:

Ez egy olyan diéta, amit:

- nem túl nehéz lelkileg betartani

- nem túl nehéz lelkileg végigcsinálni (ez hátrány is lehet, mert a kúra után az ember el kezd felszabadultabban enni, arra gondolva, hogy bármikor újra meg tudom csinálni)

- az ételek beszerzése semmilyen különbséget nem jelent a normál étkezéshez képest

- viszonylag hamar lesz sikerélménye az embernek (kb.2-3 hét után éreztem azt, hogy olyan kilók mentek le, amiket már nem lehet véletlennek tekinteni)

Amire figyelni kell, hogy ne jöjjenek vissza a kilók:

- jó ha mozogsz mellette valamit. Ha eddig is mozogtál, akkor többet, mint eddig.

- reggelire továbbra is csak gyümölcs!

- és ami a legfontosabb és legnehezebb is - a tapasztalatom szerint ez az, amiért az emberek nem tudják megtartani az új, vékonyabb alakjukat - az pedig a régi testképhez való ragaszkodás… Persze csak abban az esetben, aki egész életét túlsúlyosan élte… Aki csak azért kezd diétába, mert mondjuk egy szülés miatt 2-3 évre meghízott, és más módszerrel nem mennek le a kilók, annak valószínű könnyű lesz megtartani a kisebb súlyt…

Remélem segítettem…

2015. jún. 19. 09:15
 15/18 A kérdező kommentje:
Igen segítettél köszi! Még azért várom a további válaszokat!
2015. jún. 19. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Tehat nem elvastad el.... sejtettem
2015. jún. 19. 14:55
 17/18 A kérdező kommentje:
De elolvastam
2015. jún. 19. 15:10
 18/18 Leifur ***** válasza:

Szia,

Nem vagy egy kifejezett hájpacni az adatok alapján :) Így bármilyen egészséges diétát is követsz 90 napig, égedelem nagy változásokra ne számíts :/ Ha jól reagálsz a fogyásra, akár 6-8 kg is lemehet biztonsággal, de hozzáteszem: Ha mellé nem jár életmódváltás, akkor azt vissza is fogod hízni, ahogy leállsz az ideiglenes diétával :/

2015. nov. 5. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!