Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Letudok fogyni 60 nap alatt a...

Letudok fogyni 60 nap alatt a Insinity Workout programmal?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elkezdtem egy heten a Insinity workoutot söt több mint 1 hete március 1-töl edzés terv az amit megadtak 1-2 percet hagyok ki de ugy csinálom ahogy ök tényleg változás lesz?

Ha kell 100-200 felülést beiktatok csak a hasamrol szeretném a zsirt leadni.

Diétázok is nap 1300-1500 kalóriát viszek be figyelem megtanultam mibe mennyi van szóval már mezen a 2 héten belül fogytam 3 kg ot 87 röl 83-85 közé.

Szóval a siker az biztos? :S

#diéta #fogyás #program #perc #felülés #60 napos #Insinity Workout #letudok fogyni?
2014. márc. 12. 21:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha működik akkor jó. Egyébként 60 nap alatt nem biztos hogy meg fogsz szabadulni az összes feleslegedtől, de sokat fogysz változni.
2014. márc. 12. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Rendben köszi de azért remélem nyárra eltünik a felesleg :)
2014. márc. 12. 22:02
 3/6 anonim válasza:

paccsii én is a hasamal küzdök!el tudnád küldeni az edzésed?

amugy ha tisztában vagy mindenel akor bizti sikerül ha tartod is.!ha pedig növésben is vagy akor meg pláne.mondjuk szerintem függeszkedve lábemelés sokalhatásosab a felülésnél sőt a hasprés is job.meg ha van rá lehetőséget menj úszni!

2014. márc. 14. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Igen csinálom 100 felülést hasprést is úszni járnék de nem tudom hova de megprobálok napi 1 óra uszás mellel uhh izomláz az lesz de 600 kalória égetés :) + még amit csinálok :) a insinity workout + suliba tesi 45 perc valamikor 45 perc foci nah az viszi a kalóriát 300-400 :) ird be insinity workout tpb és tölsd le és keres egy edzés programot insinity program.
2014. márc. 14. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés, tehát pusztán pár felüléstől nem lesz kevesebb zsír a hasadon. Ha te a program mellé megtudsz csinálni + 100 haspréseket akkor nem végzed elég intenvizen a programot,de ha az Insanity-ben nem is a P90X-ben külön hangsúlyozák hogy ne edz minden nap hasra, mert felesleges. Nem véletlen állt össze az a program úgy ahogy, gondolhatod hogy szakértők csinálták, azt csináld amit ők. Ha könnyűnek tűnik akkor ott az Insanity Asylum esetleg az Insanity Asylum 2. Hangsúlyozom hogy az Insanity első 30 napja a "bemelgités", szóval az is lehet megoldás ha 30.naptól kezded (Ennek előfeltétele a megfelelő erőnlét, állóképesség). Szóval ha nem könnyedén csinálod azt amit ők akkor légy türelmes és ne csinálj pluszba dolgokat, mert lassabban fogsz fejlődni.
2014. márc. 18. 16:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Hali eddig a lábamon 3 felé ágazó izomzat alakult ki nagyon örülök neki hasamrol is lement egy kis plusz de akkor csinálom normálisan :)
2014. márc. 27. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!