Az "első 5kilométerem" programmal fogyni is fogok?
nagyon megtetszett, olvastam az oldalon a véleményeket, iszonyat sokan dicsérik, gondoltam ha nekik megy, nekem is fog!
kb 20 kg van rajtam. nem 3 hét alatt szeretném leadni, mint azt sok nagyokos itt az oldalon.
ha 1 év alatt sikerül azt sem bánom, a lényeg, h tartós legyen, és tényleg szép alakkal büszkélkedhessek.
a kérdésem lényege az lenne, hogy tényleg le lehet fogyni heti 3x-i 24 perces futással?
köszi.
tavaly már spinningeltem. azzal szinte semmit nem fogytam. nem is konkrétan a futást tervezem, inkább kocogást.
van normális futócipőm, szóval talán túlélem. köszi a tanácsokat.
egyébként 175/85 vagyok. első cél az a 75 lenne, aztán ha sikerül, akkor még egy tizes. a lényeg, hogy rám férjen a 42es nadrág, és hogy edzettebb legyek :D
ok. a kajálásra majd figyelek. bár egy ideje már nem kajálom sokat, inkább a mozgáshiány a gond.
köszi a tanácsokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!