Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mit tegyek? 25. nap és hízok?

Mit tegyek? 25. nap és hízok?

Figyelt kérdés
25. napnál tartok, és 1 kg-mal többet mutat a mérleg.Pedig betartom a fogyókúrát.:S mit tegyek?
2009. júl. 22. 12:42
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
énis pont ezt figyeltem... pedig tök jó tanácsokat adott :/
2009. júl. 22. 17:45
 22/23 anonim ***** válasza:
38%

Mi abban a jó tanács, hogy ilyen idióta diétákra beszélik rá itt egymást az emberek.

Én már nagyon rég nem válaszolok ezekre, mert feladtam egyszerűen.

Könnyebb út az, hogy ilyenekben hisztek, mint megfogni a súlyzó végét és elmenni edzeni.

Itt mindenki évek óta növeszti a seggét, aztán 90 nap alatt akar lefogyni egy alapjaiban téves és káros "diétával".

Sport-edző vagyok, jól értek a táplálkozáshoz is, de már csak az értelmesebb kérdésekre válaszolok, például a "sport, mozgás" rovatban.

Ide csak azért írtam, mert csodálkoztok itt, hogy le vannak pontozva a baromságaitok. Sok normális ember olvassa ezeket, csak -hozzám hasonlóan belefáradtak már, hogy agyhalottakat győzködjenek.

Ezért csak röhögnek egy jót és lepontozzák.

Ennyi. Ez van.

2009. júl. 22. 18:07
 23/23 anonim válasza:
34%

Előző:

Igy igaz énis csak röhögök a legtöbb válaszon.

(kakaóscsiga) :-D

Kár is időt pazarolni rá.

2009. júl. 22. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!