Mit tegyek? 25. nap és hízok?

Hát... :D elég ciki.. 65 voltam, most meg 66 :O am reggelire gyümölcsöt. fehérje napon halat, vagy húst. Keményítőnapon leginkább borsót vagy kukoricát.
Szénhidrátnapon tésztát vagy valamiféle péksütit, gyümölcsnapon csak gyümölcsöt.
az a baj, hogy a vizet nem birom meginni... nemtudom miért :/ egyszerűen rosszul leszek tőle :D tudom, hogy ez nem normális:S így gyümölcslevet meg Ice Tea-t iszok...:S Colát nem! De mit változtassak?:) vagy, hogyan tudnám meginni a vizet ?
köszi, hogy segítesz:)

Hát 1-2 szelet hús vagy hal. De szoktam párolt zöldséget is enni keményítőnapon. Kakaós csigát nemigen eszek, maximum házirétest , de gondolom az se sokkal jobb mint a kakaós csiga : D háát én egy 5-10 kg-ot szeretnék leadni,
15 éves múltam. 165 cm vagyok és most 66 kg:/
Ha zöldteát vagy valami rendes teát innék "édeskével". vagy mivel:D az jobb lenne?

Otthoni tornára tippek: Húzz le az interneten Rubint Réka legújabb CD-jét én arra tornázom, és nagyon hatásos, hetente 2x 3x és meglátszik az eredmény
v csak lépcsőzz sokat!

Szerintem jobb lenne.
Azta:D:D én is 15múltam, 161cm vagyok, és 64kg XD

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!