Miért hízok fogyás helyett?
Figyelt kérdés
8 napja kezdtem a 90 napos fogyókúrát,úgy érzem eddig mindent betartottam és mégis 30dkg-ot híztam.Miért lehet ez?2009. jan. 27. 17:50
1/8 anonim válasza:
Na ne szivass, a normál mérleg ki se mér 30 dkg-ot, és mégha igen, az akkor is benne van az ember napi, nomrális testtömeg ingadozásában. Ha velveszek egy pulóvert már 30dkg-mal nehezebb vagyok...
2/8 A kérdező kommentje:
Digitális mérleg,grammig méri a súlyt és értem én,hogy 30dkg-benne lehet a napi testsúlyingadozásba,de miért felfelé?
2009. jan. 27. 17:56
3/8 anonim válasza:
Fehérneműben kell méredzkedni leghamarabb evés után 1 órával... ha később mérted volna meg, tuti nem mutatott volna hízást...
4/8 anonim válasza:
Ja és nem szabad ilyen hamar mérni a súlyt a 90 napos alatt, mert kérdéseket teszel fel és elbizonytalanodsz, feladod.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Csak azért mérekeztem meg,mert sokan azt írják már egy hét után lemegy 1-2 kg,hát meglepődtem,de abbahagyni nem fogom csak ha 1 hónap múlva sem lesz semmi eredménye.
2009. jan. 27. 20:49
6/8 anonim válasza:
Fontos hogy sok folyadékot igyál napi 2-2,5 l. Függ a ciklusodtól is (akkor a szervezet visszatart folyadékot, akár 1,5 kg is lehetsz több)
Ne izgulj ha rendesen csinálod és nem nassolsz közben akkor el fog indulni :)
7/8 anonim válasza:
Szia!Én úgy tudom hogy az igazi súlyodat reggel ébredés és pisilés után tudod meg mert akkor nincs semmi a szervezetedben ami "megnyomná a súlyodat".
Ancsinka
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
De szerintem,ha reggel mérekezek akkor sem kéne többet mutatnia.
2009. jan. 28. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!