Miért van az, hogy egészségesen étkezem, nem is eszek sokat, mellette rendszeresen sportolok valamit mégis hízok a fogyás helyett?
Figyelt kérdés
2010. júl. 2. 16:50
2/7 anonim válasza:
Én is épp itt tartok ahol te. Mindig attól félek, hogy túl sokat eszem, ezért csökkentem az adagot. Pl. ha csirkemellsonkát vacsizom tojással zöldséggel, mennyi sonkát és tojást ehetek?
3/7 anonim válasza:
Ha valaki túl keveset eszik, akkor a szervezet vészüzemmódba kapcsol, és ha néha-néha eszedbe jut bevinni valami táplálékot, akkor azt elraktározza, hogy életben tartson. Ha legalább 1200-1500kcalt fogyasztas (magasságtól, súlytól függ), és mellette sportolsz, akkor gyorsul a fogyás. Tapasztalatból mondom (800kalóriával híztam, 1400-al fogytam...)
4/7 anonim válasza:
" Tapasztalatból mondom (800kalóriával híztam, 1400-al fogytam...)"
ilyen sületlenséget is ritkán lehet olvasni
6/7 anonim válasza:
17:32
hát akkor jó h*lye vagy :) én is sokkal jobban fogytam akkor, mikor rendesen ettem..
7/7 anonim válasza:
Rendesen és rendszresen kell étkezned , másrészt elmész konditerembe és csinálsz egy jó kardio edzést akkor biztosan fogsz fogyni. bodybuilderen vannak nagyon jó étrendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!