Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Mit tegyek? 25. nap és hízok?

Mit tegyek? 25. nap és hízok?

Figyelt kérdés
25. napnál tartok, és 1 kg-mal többet mutat a mérleg.Pedig betartom a fogyókúrát.:S mit tegyek?
2009. júl. 22. 12:42
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
65%
Ja,amúgy ha a teákat szereted, akkor vegyél édesítőszert,citromlevet,pickwick teát, nemtudom amilyen ízbe akarsz:D aztán csinálj teát. kb az édesítőszer ugyanaz mint a cukor,csak nincs benne kalória, aztán hidegen ihatod mint a iceteát:):d
2009. júl. 22. 13:29
 12/23 anonim válasza:
10%
Ice teábna meg gyümilében is van cukro, lehet nem annyi mint a colában de az is hizlal!!! Nálunk nem csak az ára miatt, hanem a cukor tartalma miatt is luxus a gyümölcslé....
2009. júl. 22. 13:29
 13/23 A kérdező kommentje:
és fogytál már ?:)
2009. júl. 22. 13:31
 14/23 anonim ***** válasza:
42%
hát igazából ahogy írtam 64kgval kezdtem a diétát:D most vagyok 59(1hónap után) szeretnék még 9kilót.. kb :'D bár arányos a testem,nem annyira látszik... De jo lenne még fogyni.
2009. júl. 22. 13:33
 15/23 A kérdező kommentje:
13:29-es válaszoló, tudom ,hogy hizlal :) de a vizet valamiért nem tudom meginni...:S valami 5let ?
2009. júl. 22. 13:35
 16/23 anonim ***** válasza:
28%
Amugy vannak édesítőszeres kólák,narancsok,málnák stb üditők. én ezeket iszom a diéta alatt::D vagy vannak enyhén dúsított citromos narancsos..stb ásványvizek
2009. júl. 22. 13:37
 17/23 anonim válasza:
76%

"Én sem mozgok, és mégis fogyok."

hát aki ezt írta lehet gyalog jár munkába.és ez mozgás.

tehát ha csak reggel 8ra bemész autoval ülc 8 órát, után haza auto. akkor ne várj csodát.

olvastam aztán hogy 15vagy, de akkor is járj el biciklizni, sétálni sokat(1,2órát naponta), vagy discoban táncoljál sokat stb...

2009. júl. 22. 14:00
 18/23 anonim ***** válasza:
53%
Nem értem, 15 évesen miért fogyókúrákkal nyúzzák magukat a fiatalok, miért nem kezdenek el mozogni? Itt a nyár, ha inaktív vagy, sose fogsz lefogyni. Ha fogysz is valamennyit, vissza is fogod szedni. Inkább a mozgás mennyiségét és minőségét emeld, ahelyett, hogy kimeríted a szervezeted fogyókúrákkal, főleg amíg fejlődésben vagy! (Valószínű, hogy le leszek pontozva, de ez a véleményem.) 27/L
2009. júl. 22. 14:00
 19/23 A kérdező kommentje:

Jogos... de én világ életemben túlsúlyos voltam... az orvosok is mondták, hogy fogyókurázzak... egyszer sikerült is leadnom 10 kg-ot ( nem ezzel a fogyókúrával)és most megfogadtam a tanácsotokat és letöltöttem egy rubint réka fitness dvd-t :D És szerintem ezzel a 90 napos fogyókúrával nem teszek rosszat a szervezetemnek, mindent megkapok... gyümölcs, hús , fehérje, zöldségek. Szerintem ez tök egészséges. Meg ha úgy nézzük még jobb mintha valaki egész nap csokit tömne magába, és nem foglalkozik az egészségel.

Igazából eljárok sétálni, el szoktam menni barátokkal délután 15-kor és este 21-kor érek haza és addig csak folyamatossan sétálunk... de köszönöm a véleményeket

2009. júl. 22. 14:46
 20/23 anonim ***** válasza:
11%
Látom valami idióta az összes válaszadót lepontozta....biztos jó ezen élvezkedni
2009. júl. 22. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!