Keveset eszek. Egy nap 30-40 percet tornázok és mégis hízok. Mit csináltam rosszul?
Hat után nem eszek semmit sem.
19/L
Keveset ezsel, de mit? És lehet, hogy pont az a baj, hogy túl kevés neked az a mennyiség mozgás mellett.
A kaja minősége nagyon fontos, és hogy ne legyen abnormálisan kevés kalória! Mert az nem fogyaszt.
Első vagyok!
Az nagyon kevés! Közlöm veled, hogy amit csinálsz, az koplalás! nem csoda, hogy nem fogysz! Erre a semmi mennyiségű kajára még rátornázol 30-40 percet... hát, örülj, hogy még egyben vagy!
Egyél többet, de egészséges dolgokat! Reggel gabonafélék, tejtermékek, délben hús, hal, zöldség, könnyű köretek, vacsorára saláta, közben sok gyümölcs!
Sok folyadék is!
És amellett lehet 30-40 percet tornázni, és fogyni fogsz! Most viszont a szervezeted kapaszkodik minden grammjába, nem fogsz leadni semmit!
Mikor kezdted a sportolást? Mert az izom nehezebb, mint a zsír és gyorsabban épül fel, mint ahogy a zsír lebomlik, tehát eleinte normális, hogy több kiló leszel, de ez nem jelent hízást!
Úgy egyél keveset, hogy számold ki, hogy hány kalóriát eszel egy nap, és semmiképpen ne egyél 2000-nél többet! Ha fogyni szeretnél, akor jó, ha olyan 1500-1800 kalória közötti mennyiséget eszel.
Kiváló kalóriatáblázatok vannak a neten...
172cm/75kg
Eddig 72-73 voltam.
Kb egy hete.
Amit ettél, az egy halom szar, csoda, hogy nem vagy beteg, ha régebb óta így kajálsz. Ezzel soha nem fogsz lefogyni, de hiánybetegséget kapatsz.
Egyébként érdemes lenne megnézetni a pajzsmirigyedet meg a vércukrodat, és ha fogamzásgátlót szedsz, azt is felülvizsgálni. Ha valamelyikkel gondod van, amíg nem kezelik, tovább hízol. Ne várd meg, amíg 20 kiló feljön, most állítsd meg.
Nem szedek fogamzásgátlót.
Reggel 7 körül kellek és akkor szoktam tornázni.
Utána nem eszek meg iszok egy óráig semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!