A 90 napos diéta alatt van valami, amit nasizni lehet 2 étkezés között? Zöldség vagy valami?
Egyik ismerősöm a diéta alatt néha elrágcsált egy répát vagy hasonló finom zöldséget, de csakis zöldségfélét, gyümölcsöt nem. ( azt csak gyümi napon, de akkor sem banán,eper,sárgadinnye ,hanem kevesebb cukortartalmú gyümiket)
sokat fogyott a mozgásokkal együtt ,elégedett az eredménnyel.:)
lehet, hogy a 90 napos olcsó, mert a legolcsóbb sz.arokat lehet enni benne, de ettől még nem lesz jó, vagy működő.
vajon miért a krumplistészta az egyik legolcsóbb kaja, és miért nem lehet egészségesen élni rajta?
Szia!
Én megcsináltam a diétát. Van egy oldala a diétának, [link] itt válaszolnak a kérdéseidre.
Szerintem nem lehet enni a kettő között, én legalábbis nem ettem. 17 kg fogytam tőle.
17 kiló fogyás, ebből nem kevés izomveszteség, és visszafordíthatatlan károk az emésztésben.
úgy, hogy erre semmi szükség nincs, csak sikerült még egy újabb 'okos' magyarnak inkompetens döntést hoznia. de amikor jönnek a betegségek, ezt már nem lehet akkor visszacsinálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!