A 90 napos diéta alatt van valami, amit nasizni lehet 2 étkezés között? Zöldség vagy valami?
akkor maradj kover! :D
vagy fogyj le es legyel gebe...
az Atkinsot és a 90 naposat szerintem ne hasonlítgasd össze.
az Atkins "diéta" alapja az alacsony ch fogyasztás. ez már önmagában, mindenképpen jó alap bármihez. akár fogyáshoz, akár egészségmegőrzéshez, akár rák kerüléshez..
nyilván glutén mentes is.
nem tudom tejet esznek-e, jobb esetben nem.
most az, hogy túl van bonyolítva napokra vagy hetekre bontva az tök mindegy, ha állatot eszel és zöldségeket, halál mindegy hogy atkins diétának nevezed vagy paleolit étkezésnek, de felőlem Hulahop zabálás fantázianeve is lehet, közelíteni fogja a normális, emberi táplálkozást. ergó optimálisan működhet a teseted.
ha atkinsban kevés a zöldség (ugyan az eszkimók sem éppen a legnagyobb saláta termelők, és boldogan élnek szívbetegség nélkül) akkor azon változtass, belátható hogy zöldség és gyümölcs is előnyös, azaz kell.
a hüvelyesek kerülésének is megvan a tudományos, táplálkozásbiológiai oka.
a tejfölt, sajtot nem értem, bár a sajtról hallottam már én is, hogy valamiért a legjobb féle tejtermék, és lehet enni.. mondjuk én időnként eszem és kész, mert egy jóféle sajt élvezet.
miért hagytad abba az Atkins-t?
Vagy diéta-- vagy nassolsz - ha már diétázol.
De a párolt répafélék jók. Ha almát reszelsz és abba sárgarépát nyersen reszelsz egyéb gyümölcs darabokkal keverve kevés mézet rácsorgatva - nem hizlal de egészséges nassolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!