Az itteni fórumozók többsége szerint a 90 napos diéta káros, de akkor (. )?
de akkor mégis hogyan fogynak tőle az emberek látványosan több 10 kilót és ruhaméretet?
Mi ebben a káros? Nem hiszem el, hogy csak az izom megy le, mikor szemmel láthatóan csinos a 90 napos fogyizó nők többsége és fittek is..
Én már találkoztam! Családtag..
Én meg manipulálható vagyok, és az itteniek miatt abbahagytam...kalóriát számoltam, sikertelenül, semmit sem fogytam. 90 napossal már lement volna a 3 hónap, most csini lennék :(
Mitől fogynál le tartósan?
Fogyni a szénhidrátbevitel (meg a zsír...) csökkentésével lehet. A 90 naposban 4 napból 3-szor (csak a fehérjenap a kivétel) szánhidráttal tömöd magad, ugyanis a keményítő és a gyümölcscukor is szénhidrát.
Majd nézd meg a családtagodat 1 év múlva, és ha még akkor sem hízta vissza, akkor utánozhatod, feltéve, hogy meg akarsz kockáztatni egy cukorbetegséget. Mert attól, hogy más megúszta, te nem biztos, hogy megúszod.
4-ből 3 nap szénhidrát?
Én azért nem veszek egy kalap alá egy paradicsomos makarónit, meg egy almát...szerintem a szervezet sem veszi egy kalap alá a kettőt..
Amúgy ha minden nap húst ennék, attól meg nem kapnék köszvényt? Tehát ha ezt a diétát csinálnám, csak 3 fehérje nappal és egy gyüminappal, az nem lenne ugyanolyan káros?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!