Káros-e az, ha szedek a diéta mellett zsírégetőt?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 18:53
1/5 anonim válasza:
Károsnak nem káros, csak ne várj tőle csodát. nem attól fogsz fogyni, hanem a diétától. De mankónak jó.
2/5 anonim válasza:
Nem káros de az magában nem segít csak ha sportolsz,nem elég szedni.
3/5 anonim válasza:
akár placebónak is jó (önbizalom meg kitartásnövelőnek), de igazából az lenne a legjobb, ha mozgás előtt vennéd be, úgy jobban hat.
mert ugye mozogsz is picit?
4/5 anonim válasza:
a zsírégetőt én úgy tudom, hogy káros magába szedni, sportolni kell hozzá, főleg azért mert úgy hat. Akkor termeli a szerevezeted a hőt ami elégeti a zsírt, és ezt gyorsítja meg a zsírégető.
5/5 anonim válasza:
Én semmiképp nem ajánlom a zsírégetőt.. Egyszer én is szedtem vagy 2 hétig és 2 hetet késett a menstruációm. De te tudod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!