Hogy lehet az, hogy ez a 90 napos diéta sikeresen működik?
igazából nem diéta, és nem lehetne annak nevezni.
amúgy dobj be 5 nagy pizzát afrikai éhezőknek, kur.vára tovább fogynak fogyni, míg végül..
ha sz.ar minőségű kaját eszik valaki, akkor is fogyhat, ha nem ez lenne akkor meglenne a munkám: lenne egy üzem, ahol fogyózókat tartanék, 90 napos szemét szerint etetném őket és közben a hízásukat kivágnám és eladnám füstölt szalonnának. végtelen pénz trollfizika szerint.
termodinamikailag viszont nem helyes, ha keveset eszik fogyhat valaki, csak azt glikogénből, izomszövetből bélsárból teszi, és közben elkezd zsírt felhalmozni (de fogy mert a leadott izom nehezebb /sűrűbb/ mint a felszedett zsír)
és végül: a másik apró probléma, hogy direkt sz.arul esznek, és azt sem tudják mekkora mennyiséget kéne enni, na így garantált a fogyás vazzeg :D
A 90 napos diéta szerintem elég hasznos, alapjaiban változtatta meg az életem... 31kg-ot fogytam vele, jó ideje leálltam vele és utána nem hogy vissza jött volna valamennyi is hanem további lassú fogyás van...most 34kg minusznál járok...a "titok" annyi hogy a diéta után megfontolandó hogy ne térjünk vissza a korábbi egészségtelen étrendre...ez nálam gyakorlatilag annyit jelent hogy kerülöm a zsíros húsokat, és a fehér kenyeret.
Azt tudom mondani hogy működik, és ha abbahagyod akkor sem szabad hülyének lenni. ha így csinálod nem fog senki csalódni.
"A 90 napos diéta szerintem elég hasznos"
ha a cél az egészségtelenség, akkor hasznos. de ez így ritkán cél, ha mindenki szeme előtt ez lebegne, sokkal egyszerűbb koplalások is vannak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!