Hol találom a 90napos diéta eredeti változatát? Vagyis azt ami tényleg használ?
egészségesen táplálkozol. és annyit, amennyire szükséged van.
ez ugye nem volt zavaróan hosszú, vagy bonyolult "módszer"?
Hagyd a 90 naposat, butaság. Nagyon egyszerű az egész. Figyelj a kalóriákra. Számold ki, hogy mennyi kalóriát kell bevigyél egy nap [link] , de ne menj semmiképp 1200 alá, főleg ha szoptatsz még, akkor szerintem 1400-1500 alá se. Egyél sok sokvány husit, natúran, grillezve, főve, zöldségeket nyersen, grillezve, párolva, csökkensd a szénhidrátot( ne egyél sok kenyeret, krumplit). Ha kenyeret eszel egyél teljes kiörlésűt, de abból se sokat. Husi, hal, zöldségek, meg amit még megkívánsz, néha bármit ehesz, csak férjen bele a napi kalóriádba. De mellőzd a nasikat, csokit, csipszet, fehércukrot, ha lehet iktasd ki teljesen. Mellé a mozgás és hamar rendbehozod magad. Havi 4 kilót fogyhatsz így havonta( lehet kevésnek tűnik, de legalább egészségesen fogysz és nem hízod vissza 1 hónap alatt, mint a 90 napos baromsággal.)
Sok kitartást!
már leírtam másik kérdésnél, rugaszkodj el a testtömegtől. szuper, hogy egészségesen nézel ki, fogyni meg nem nehéz, csak energiadeficit kell. azt sz.arral is el lehet érni.
ez a "diéta" azért szemét, mert nem szól egészséges, jó minőségű tápanyagok beviteléről, ezen kívül 3 napig nem fogyasztasz közben teljesértékű fehérjét. DE MIÉRT NEM?
ahhoz hogy tömeget adj le, pontosabban zsírtömeget, nem kell direkt minőségi éhezésbe vinni magad. semmi köze a kettőnem egymáshoz.
egyébként, ezek egyértelmű dolgok, még csak BSC képzésen tanulok 2. éve, tehát az ilyen irányú tudásom hogy is írjam.. még nem túl mély, de ezek a dolgok már világosan látszanak.
ismerősöm? hmm.. itt a fórumon találhatsz pár bejegyzést hölgyekről, akik átestek ezen a "dolgon". hát nem szokták ajánlani, szegények. írtam nekik, hogy megoszthatnák gyakrabban a tapasztalataikat, de ha belegondolsz, nem az számít, hogy én mit tapasztaltam meg, hanem hogy mi a valóság, hogyan működik a szervezeted.
csak azért, mert nem vívtam háborút, még nem lesz téves a véleményem, ha azt mondom a háború rossz.
ugyan ez vonatkozik erre is. nem csináltam, de végigolvastam több leírását, akaratlanul is elém került a téma, foglalkoztam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!