95 kg vagyok,12 és fél éves 160 cm, nagyon túlsúlyos vagyok és nem tudom hogy és miként lehetne lefogyni?! Milyen diétát javasolnátok?
Figyelt kérdés
Segítsetek! :(2011. aug. 16. 09:34
41/44 anonim válasza:
50kg lenne számodra az ideális, mondjuk ez a csontjaidtól is függ, h mekkorák.
43/44 anonim válasza:
Fogytál azóta?
Egyébként én 92 kg voltam ennyi idősen, igaz magas is voltam (174 cm). Most 14 éves vagyok, 184 cm és 95 kg, de voltam már több is (110 kg), és már 15 kilót fogytam. Annyit csináltam hogy cukros italokat, csipszet, csokit cukrot fogyasztottam, és kijártam a focipályára hetente 3-szor legalább, és suliba gyalog mentem, igaz csak 600 méter otthontól. Még szeretnék olyan 85-86 kg-ra lefogyni, de szerintem már nem lesz nehéz. Egyébként az vett rá arra hogy elkezdjek fogyózni hogy szerelmes lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!