95 kg vagyok,12 és fél éves 160 cm, nagyon túlsúlyos vagyok és nem tudom hogy és miként lehetne lefogyni?! Milyen diétát javasolnátok?
Figyelt kérdés
Segítsetek! :(2011. aug. 16. 09:34
21/44 A kérdező kommentje:
puffasztott rizs:2 szelet
extrudált kenyér: 4 szelet
zöldtea: 1 bögre
2011. aug. 16. 10:55
22/44 A kérdező kommentje:
1 szelet csirkemell, 1 tál saláta
2 szelet barna kenyér vajazva zöldségekkel
2011. aug. 16. 10:57
23/44 anonim 

válasza:

Háziorvos ad beutalót endokrinológiára, de sajnos nagyon hosszú a várakozási idő, akár több hónap is lehet.
24/44 A kérdező kommentje:
jézusom!! több hónap..
2011. aug. 16. 11:02
25/44 anonim 

válasza:

Anya pl. júli végén kért időpontot és szeptember közepére kapott.
De ez gondolom attól is függ, hol laksz, mennyire vannak leterhelve az orvosok.
26/44 A kérdező kommentje:
háát...én győrbe lakom..ott is van ilyen osztály vagy csak néhány kórházban?
2011. aug. 16. 11:05
27/44 anonim 

válasza:

Nem akarlak megbantani, de anyad hogyhogy nem vitt elobb orvoshoz mar????????? Hogy lehet az ember ennyire felelotlen????!!
28/44 anonim 

válasza:

háziorvos megmondja, de szerintem Győr elég nagy város ahhoz, hogy legyen.
29/44 A kérdező kommentje:
nem tudom.....
2011. aug. 16. 11:07
30/44 anonim 

válasza:

most nem azert, de egy gyerek ha mar 70 kg, mar akkor kene gondolkodni hogy esetleg nem jo dolgokkal etet vagy valami baj lehet...foleg ha a gyerek emellett 160 cm magas...
en is egyszer meghiztam gyerekkent, mert sok sz.rt ettem. 165 cm magas korul lehettem akkor (most 170 vagyok) es ekkor voltam 56 kg!! Anyam ugy rugott seggbe, hogy csak repultem... Beiratott szepen edzesre es megvonta a csoki zabalast tolem. Le is fogytam azonnal mar altalanos 7. osztalyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!