Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 95 kg vagyok,12 és fél éves...

95 kg vagyok,12 és fél éves 160 cm, nagyon túlsúlyos vagyok és nem tudom hogy és miként lehetne lefogyni?! Milyen diétát javasolnátok?

Figyelt kérdés
Segítsetek! :(
2011. aug. 16. 09:34
1 2 3 4 5
 31/44 A kérdező kommentje:
én legalább min.15 kg-ot akarok fogyni és azt mondják hogy ez négy hónap alatt lehetséges...amúgy én most leszek hetedikes.
2011. aug. 16. 11:14
 32/44 anonim ***** válasza:

kislány, el kell keserítselek, de nem 15, hanem 45 kg-ot kellene fogynod, ami vagy 1,5 év - mindezt orvosi felügyelet mellett

mindenesetre sok-sok séta, bringázás, torna, és normális orvos által összeállított étrend...a tesiórákat használd ki, kérj segítséget a tesitanártól a fogyásodhoz

2011. aug. 16. 11:19
 33/44 anonim ***** válasza:
ja és ÚSZÁS, minimum heti 3 alkalommal!!!!!!!
2011. aug. 16. 11:19
 34/44 anonim ***** válasza:

Nem akarom bántani a szüleidet, de baromi hanyagok és felelőtlenek, ha csak akkor kapnak észbe, amikor már 95 kilós a gyerekük.

Nem hiszem, hogy egy-két hónap alatt lettél ennyire kórosan elhízott, már rég el kellett volna vinniük dokihoz.

Ahogy írták a többiek is, az orvosodhoz menjetek el, ad beutalót endokrinológiára, és addig is amíg várni kell, kérjétek meg, hogy magyarázza el elsősorban ANYUKÁDNAK (és persze neked is), hogy mit hogyan főzzön neked, milyen ételt vegyen / ne vegyen. Amíg nem lesz pajzsmirigy eredmény és szükség szerint gyógyszer, sajnos látványos fogyásra ne számíts.

Sport jöhet bármi minden mennyiségben, ami nem terheli meg az izületeid és a térded.

Cukros dolgokat, nassolnivalókat, fehérlisztes kajákat el kéne hagyni.

A szüleid mindenképp olvassanak utána az egészséges étkezésnek, szakkönyvekben, esetleg neten!

2011. aug. 16. 11:26
 35/44 A kérdező kommentje:
de már régen is voltunk dokinál de azt mondta a doki hogy ez egy normális elhízás
2011. aug. 16. 11:29
 36/44 anonim ***** válasza:
Ha ez csak elhizas, akkor nagyon gaz...
2011. aug. 16. 11:40
 37/44 anonim ***** válasza:
Hat az elegge gaz ha sima elhizas csak, mert akkor nagyon felelotlenul ettel.
2011. aug. 16. 11:49
 38/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem ő evett felelőtlenül, hanem a szülei etették felelőtlenül. Lehet mondnai, hogy akkor a gyerek mondjon nem-et, de azért valljuk be, egy 8-10 éves gyerek nem látja ennek a súlyát. Főleg ha a drága nagyszülők még zsarolják is, hogy "ha nem eszed meg, nem is szeretsz"...

Elsőkézből tudom milyen, a húgommal ugyan ezt csinálták. Ő lelkileg gyengébb, mint én.

Amúgy ő úgy fogyott, hogy mindennek a felét ette, és naponta elmentünk fél órát biciklizni.

10 évesen volt 86 kg, most, 13 évesen 57.

2011. aug. 16. 11:55
 39/44 anonim válasza:
24%

Először is pofozd fel anyád amiért úgy felhizlalt, mint egy vágó disznót!

Másodsorban meg vedd meg ápdét Norbi legújabb DVD-jét és kezdj el mozogni! Nem, a karácsonyra kapott Wii-vel való játék még nem igazi mozgás!

2011. aug. 16. 15:58
 40/44 anonim ***** válasza:

"azt mondta a doki hogy ez egy normális elhízás"

Az a doki idióta volt, a gyerekkori (nagymértékű) elhízás sosem normális.

2011. aug. 16. 19:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!