11 éves 150 cm vagyok és le lehetne fogynom most 57 kg-ról 35-re?
Ha igen akkor hogyan?
(90 nap alatt)
sportolj b.szki
a mi fiatalkorunkban alig volt elhízott gyerek, azok is csak azért mert pl pajzsmirigy betegségük volt vagy vmi hasonló. mi egész nap fociztunk, fogócskáztunk, bringáztunk stb, nem pedig a gép előtt kockultunk reggeltől estig.
Tudod milyen fejet mágtam, amikor elolvastam a kérdésed? ilyet : :OOOOO
Szó szerint leesett az állam. Hol egészséges egy 35 kilós gyerek 11 évesen? :O
Az 57 kiló szerintem jó.
Menjél ki görkorizz, biciklizz, mozogj, futkározz!
11 éves gyerek csak nagyon indokolt esetben fogyózhat, orvosi felügyelet mellett!
A 35 kiló nagyon kevés... Az ideális a 42-47 kiló körül lenne. Ne akarj ennyi idősen ezzel foglalkozni. :)
Próbáld meg visszafogni a csokit, sütit, csipszet és az üdítőket, de egyél rendesen. Most úgyis tavasz van, tessék biciklizni, ugrókötelezni, táncolni, focizni stb.. Hidd el, jót tesz. :)
Ne akarj fogyni, mert igaz, hogy MOST kicsit nehezebb vagy az optimumnál, de ez szükséges a növekedésedhez. A korodbeli fiataloknál ugyanis nem egyenletes a fejlödés, felváltva hiznak és nönek, a hizáo fázisban teltebbbek, mert a következö növekedési fázishoz raktároz a szervezet tartalékot. Ha EKKOR elkezd az illetö fogyókúrázni vagy diétázni, akkor megáll a növekedése, és késöbb már nem lehet behozni ezt a lemaradást. Egy év múlva legalább 10-20 cm-rel magasabb leszel, és ugyanezzel a súllyal inkább sovány.
Egyébként a 150 cm-hez az alsó határ, ami még nem betegesen sovány, az 45 kg - tehát a 35-tel már nagyon nagy baj lenne. Ezen kivül (feltételezem, hogy lány vagy) egy fogyókúra megakadályozza a nemi érész is, és nem fön meg egyáltalán a menzeszed, nem nönek meg a melleid, stb.
Ne akarj fogyni, viszont nagyon jót tenne, ha rendszeresen sportolnál, mert akkor lesz szép formád és jó alakod.
fejlődésben vagy... hagyd a fenébe...
nősz és oké lesz... amugy vékony vagy
57 kiló az sok, főleg 11 évhez és 150 cmhez... persze ez alakfüggő, de ez akkor se normális... beszéld meg anyukáddal, hogy főzzön kicsit egészségesebben, előjöhetnek a nyári saláták, a gyümölcsök reggelire.
57 lehet sok válaszolónak nem tűnik soknak, de a miheztartás végett:
Az én versenysúlyom 57-58 kiló(ez még csak nem is vékony), 20 vagyok és 167 cm (ő meg 150!!! és erősen kétlem, hogy 11 évesen a nőies formái miatt lenne rajta az sok plusz kiló).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!