Milyen diétát ajánlotok? 15-20 Kilót kéne fogynom.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 16. 18:08
1/7 anonim válasza:
Most jött ki egy nagyon jó diéta a neve: LowCal Sunshine Fun!
Könnyen és koplalás nélkül lehet vele fogyni!
Itt van --> http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__21..
2/7 anonim válasza:
18:26 jó az a diéta amit abba a topikba írtak, csak egy valami nem stimel, mégpedig, hogy 6 után nem eszik csak iszik, na az hülyeség, de a többi jó
4/7 anonim válasza:
Fogyókúra? Már mindent kipróbáltam, és semmi nem vált be. Ilyen - olyan diéták... Aztán leadtam 25 kilót, és tartom is... A titka: rendszeres étkezés (reggeli - ebéd - vacsi, persze megválogatva hogy miket és mennyit), kevés nasi, napi min. 2 liter ásványvíz, és este 6 után már egy falatot sem eszek... És ez nem hülyeség.. Legalább is nekem bevált... 6 előtt eszek, aztán csak másnap 8 - 9 körül. Ennyi pihi kell a gyomornak.. Ja, és a torna az nagyon fontos.
5/7 anonim válasza:
èn a 90 napos diétával 15kg ot fogytam, merem ajánlani, sokkal jobban érzem magam. Ha tudsz mozogj is mellette, de csak olyat amit bírsz, én tudom milyen 20kg túlsúllyal futni... kitartás.
6/7 A kérdező kommentje:
köszi:)
és erről a 90napos diétáról hol találok bővebb információt?
2009. ápr. 17. 13:50
7/7 anonim válasza:
google-ba beírod: 90 napos diéta, vagy a mindmegette.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!