Keresem, aki azt írta, hogy napi ötször eszik. (90 napos alatt) Mikor és mit?
Meg kell próbálni napi 5x enni mert nem leszel annyira éhes.
a 90 napost is csináltam igaz hülyeségnek tartom de talán így lehet.
pl fehérje napon, reggelire uyge gyümölcs aztán tizóraira egy light joghurt, aztán ebédre hús, aztán uzsira egy 2 szelet sonka, aztán vacsi.
Szia!
Bár nem írtam de és is 5x eszem egy nap a 90 naposban.
Reggeli: gyümölcs általában banán a gyomrom miatt
Tízórai: gyümölcs lehet bármi
12-kor kávézom
Ebéd: A napnak megfelelően
Uzsonna:Pár valami a napnak megfelelően( fehérje nap 2 szelet sajt, keményítőnap valamilyen párolt zöldség, Szénhidrát egy csoki vagy pár db keksz)
Vacsora: a napnak megfelelően.
Nem régóta csinálom ma van az 5-dik napom de eddig 2kg lement.
Üdv. Sok sikert
első: ha hülyeségnek tartod, minek csinálod???
én írtam pár heylre, nem biztos, hogy engem keresel.
Két reggelit tartok, egy ebédet, egy uzsonnát és egy vacsit.
A reggelim gyümölcs, az első általában csak folyadék: tea meg gyűmölcslé, a második nagyon nagyon ritkán egy fél banán (szeletelek mindent gyümölcssalátának), néha alma de főleg citrusok.
Az ebédem épp a napnak megfelelő. Iskolába ételtartóban viszek, vagy még reggel megveszem. Egyedül keményítőnapon főtt étel (általában rizottó), fehérjén marha párizsi egy zsömlével és mondjuk juhtúróval.
Az uzsonnám (olyan 3 órakor, délben van az ebédem) főtt kaja, épp a napnak megfelelő (pl. egy egyszerű rántotta/ami éppen otthon van húsos kaja fehérjenapra; párolt/sült zöldségek keményítőre; spagetti szénhidrátra; gyümölcssaláta gyümölcsnapra)
Este csak 6 előtt eszem, valami könnyű hideg kaját (fokhagymás piritós mondjuk csak nekem könnyű:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!