Most kezdeném a diétát, de már az elején megakadtam, mert az egyik helyen azt írják hogy háromszor lehet egy nap enni, a másik helyen meg hogy ötször. Délelőtt gyümölcsöt, délután salátát lehet enni plusszba. Melyik az igaz?

Hülyeség az egész.
Egyél kevesebbet mint eddig, és mozogj sokkal többet mint eddig. Nem kell semmi csoda diéta! Csak SPORT!!!!!!!!
Szerintem 3-szori étkezés. Nemrég egy tv műsorban volt egy dietetikus, aki azt mondta, hogy nem tudunk fogyni, ha az inzulin szintünk magas, étkezés után 3-4 órán keresztül inzulint termel a szervezet. Tehát étkezések között 4-5 óra szünet, ami azt jelenti hogy SEMMIT, sem gyümölcsöt sem üdítőt nem szabad fogyasztani, csak vizet.
Kb. egy-másfél hónapja kezdtem, eddig bevált 5 kg-ot fogytam és nem éhezek. Ugyanazt eszem, mint a családom, még néha édességet is, csak vacsorára eszek kevesebbet. De egy fontos dolog 5 óránál több időt nem szabad várni, mert a szervezet az izomzatból fog energiát hasznosítani és lelassul az anyagcsere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!