Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » Nem baj, ha ötször eszek kis...

Nem baj, ha ötször eszek kis adagot?

Figyelt kérdés

Vagy igen? Így délelőtt két almát eszek általában, meg délután kisebb kajákat... Fehérjenapon például sült tojás, pici tejföllel, kis adag főtt máj és mondjuk fél liter 1,5 %-os tej. 6 előtt eszek utoljára.

És ha ilyen 5szöriből egyiknél keményítőnapon picit többecske főtt zöldséget eszek, mert szeretem? ( mirelit mexikói )

2009. ápr. 21. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is 5x étkezem naponta. Mindenhol ezt halom, hogy ez a legideálisabb, inkább 5x egy nap és kisebb adagokat, mintsem 2-3 alkalommal, de jóval többet. Viszont szerintem délelőtt 2 almával jóval többet kellene enned. mindig reggelivel kezd a napot, mert ettől indul be az anyagcseréd, és van egy egész napja a szervezetednek, hogy hasznosítsa a bevitt kalóriákat.
2009. ápr. 21. 14:57
 2/5 A kérdező kommentje:
Azt mondod, kora reggel, mikor 5 tájékán felkelek, egyek még almát? Én mától már úgy csináltam, hogy külödk be neki vizet, hogy mocorogni kezdjen a működés. Amúgy kilneckor eszek eklőször , utána 11, 13,15 és 17. Tudod, nekem a sulihoz kellett beosztanom. Néha elcsúszik egy-kettő, de nem hagyom ki, megtartom :)
2009. ápr. 21. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Te mennyit adtál már le?
2009. ápr. 21. 15:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Eddig 4 kilót adtam le két hét alatt. De mellette sokat szobabicajoztam. És az 5 óra szerintem is korai. Akkor még ne egyél.
2009. ápr. 21. 16:05
 5/5 anonim ***** válasza:
nem baj ha keveset eszel napi 5- ör de ne legyen zsíros és cukros étel. egyél gyümölcsöt,és zöldséget is!
2009. júl. 20. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!