Csinálta már valaki a 90napos fogyókúrát? És milyen eredménnyel?
Rengetegen. Van akinek bevált, van, aki visszahízott. Van, aki cukorbeteg lett, van, aki megúszta.
Minden esetre 4 napból 3 szénhidrátnap (a keményítő és a gyüm.cukor is szénhidrát!), a fogyáshoz pedig csökkenteni kell szénhidrátbevitelt.
Nekem valahol ott lett vége a kúrának, hogy este (keményítőnapon) hazamentem, és baromi éhes voltam. A hűtőben volt egy nagy gesztenyetorta. Először csak megszagoltam. Utána egy kis falatot ettem belőle:D Aztán egy szeletet. Aztán azon kaptam magam, hogy már a felét megettem. xDD
Na mindegy, a lényeg hogy nem igazán adtam le vele kilót, nem is tudtam végigcsinálni.. nekem nem jött be de tényleg van, akinek igen..
Helló!
Én nagyon sok féle diétát kipróbáltam, ittam mindenféle csodateát, de fogyni nem fogytam.
55 napja csinálom a 90napos diétát, 10 kg-ot fogytam.
A koleszterinszintem 6.8-ról 5.1-re ment le /5.2-ig jó/, úgyhogy nem igaz szerintem, hogy káros lenne.
Kitartás és sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!