182 cm magas vagyok es immar 62 kg,1 honapja kezdtem el a fogyokurat es nem szeretnek tobbet fogyni nyugodtan abbahagyhatom a fogyokurat vagy visszajonnek a kilok?
Tényleg ne fogyj többet, nagyon vékony lettél, talán kicsit túl vékony is, bár gondolom, ennek most inkább örülsz, mint hogy zavarna. :)
Nyugodtan hagyd abba a fogyókúrát, viszont ne állj vissza az eredeti étrendedre (ha tényleg kövér voltál). Próbálj továbbra is egészségesen élni, de nyugodtan "bűnözhetsz" néha.
Nem tudom, mozogtál-e valamit, ha igen, akkor folytasd, ha nem, akkor kezdj bele valami edzéstervbe! Vagy csak egyszerűen mozogj sokat!
Emellett ellenőrizd a súlyodat, de ne ess pánikba, ha egy-két kilót hízol (még akkor is nagyon vékony leszel). A lényeg, hogy figyelj oda magadra és ha észreveszed, hogy nagyon hízol, vegyél vissza.
koszonom mindenkinek a valaszt,masodik valaszolo inan tornaztam mellette minden nap 1 ora stepper ,rubint reka dvd,es 1 heten 1szer spinracing,ezutan is mozgok sokat mint eddig es kevesebbet fogok enni plane szenhidratokbol.igazabol nem voltam kover csak a hasamon volt egy kis sulyfelesleg es az naon zavart
3ik valaszolonak 69rol indultam es a 90 napos dietat csinaltam feherje,kemenyito szenhidrat,gyumolcs ,es sok mozgas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!