Holnap kezdem ezt a fajta fogyókúrát. Mit főzzek hús napra?
A 90 napos diéta egy szétválasztó étrend.A csírkemell nagyon jó,vágdd fel úgy mintha rántott húst akarnál csinálni,teflonba 1-2 ek olaj,a csírkemellre pici grill fűszerkeveréket szórjál,majd a foró teflonbamindkét oldalát pirosra sütöd.Fél mellből 3-4 szeletet lehet csinálni.Köretnek jó a görögsaláta.A rizst,krumlit a keményítőnapon lehet enni.Egyébként a diétáról, és sok-sok receptről olvashatsz a Mindmegette.hu honlapon.
Sok sikert a diétához.
MŰKÖDIK!!!!!!
Szénhidrátnap = szénhidrát.
Keményítőnap = szénhidrát.
Gyüm.cukor = szénhidrát.
A fogyókúra lényege: a szénhidrátbevitel csökkentése.
Hab a tortán: Nem véletlenül sokaknak a diéta alatt derült ki a cukorbetegsége.
A 2. válszolónak üzenem:NE ÍRJÁL BUTASÁGOKAT!!!!!!!!!!!!!!!
A szénhidrátra szüksége van a szervezetnek,főleg az agysejteknek!!!A szénhidrátnapon KELL a szénhidrátbevitel!!!!!!!NÉZZ UTÁNA!!!!
Egyáltalán nem írt butaságokat a második válaszoló. Nagyon is igaza van. Túl sok szénhidrátot engedélyez a 90 napos diéta, és bár a szénhidrátra valóban szüksége van a szervezetnek, de nem ennyire. Három nap semmi mást nem enni csak szénhidrátot? Meg ha jól tudom a 90 napos a sütiket, fehérlisztet meg ilyen sz*rokat is engedélyezi. Szerintem ez a butaság. Lehet hogy lehet fogyni a diétával, de hogy nem egészséges, az megint biztos.
Második válaszoló: én felpontoztalak. :)
Második vagyok. Hol írtam én, hogy egyáltalán ne egyen szénhidrátot? Sehol! Nézz utána!
Azt írtam, csökkenteni.
De 4 napból 3 napon szénhidráttal tömni magadat... hát az gáz.
"Hab a tortán: Nem véletlenül sokaknak a diéta alatt derült ki a cukorbetegsége."
Akarod mondani ennek a "diétának" a hatására alakul ki. Egész nap sütemény, meg mákos tészta,aztán egész nap édes gyümölcsök, mindez hati 4* 90 napig. Ha valaki ettől nem lesz beteg, akkor semitől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!