Kezdőoldal » Fogyókúrák » 90 napos diéta » 90napos diéta. Ha most diétázo...

90napos diéta. Ha most diétázol hogy haladsz a fogyással? Ha már vége akkor milyen eredménnyel?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék hogy aki 90 napos diétát végigcsinálta vagy épp most csinálja mennyit fogyott tőle?Mikor indult be kb. a fogyás? Ja és van olyan aki nem fogyott tőle?

Tudom hogy vannak 90 napos diéta ellenzők de most azokra vagyok kíváncsi akik belefogtak ebbe nem pedig az ellenzőkre :)

2010. jún. 19. 19:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Őszintén, én alátámasztom érvekkel, hogy miért ne csináld, ha csinálod csináld, úgyis kilátástalan a sorsod, vagy feladod, vagy akaratgyenge vagy, vagy ennek tetszőleges kombinációja. Alapból, ha hagytad magad elhízni ezek közül valamelyik vagy... És úgysem tudnád végigcsinálni a 90 naposat.

Na a 90 napos diétából 4 napból 3 szénhidrát nap, nem így nevezik őket, hanem keményítő, gyümölcs, stb. És csak 1 nap a fehérjenap. Ha ch-t (szénhidrát) viszel be, attól hízol, nem fogom kifejteni, h milyen kémiai folyamatok játszódnak le a szervezetedbe, de nyugodj bele, hízol. Ha fehérjét viszel be, és sportolsz mellette, attól nő az izomtömeged.

A fehérjét nem tudod raktárazni, de a ch-t a glikogénraktáradban tudod tárolni, 2-3 napig is. Tehát, ha nem viszel be 3 napon keresztül fehérjét, akk miből fogsz veszíteni és miből nem?!

Ennyit a 90 naposotokról...

2010. jún. 20. 02:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem vagyok akaratgyenge sőt szerencsére erős az akaratom. Volt már rá példa hogy sok mindent meg birok állni.

Egyébként meg nem helyes ahogy te fogalmaztál hogy "hagytam magam elhízni". Ezek a plusz kg-ok egy betegség miatt jöttek fel rám amúgy normál testalkatú voltam. Most hogy nem szedem a gyógyszereket el akarok kezdeni fogyózni. Eddig is egészséges életmódot éltem igaz mostanában kevesebb sporttal mert nem tehettem meg.

2010. jún. 20. 08:04
 3/4 anonim válasza:
Én csinálom a 90 naposat 8,5 kg nál járok 2 honap alatt eddig ennyi ment le de az utolso honap a legnehezebb.Hány kilo vagy??
2010. jún. 20. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon meghíztam 82kg vagyok és 169cm. Ezért szeretnék fogyni!
2010. jún. 21. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!