Ma 6. hete, hogy elkezdtem a fogyókúrát.75-ről indult, most 68. Ez jó, viszont én, aki 5-6 óra alvással elvoltam egész életemben, most álomkórban szenvedek. Úgy érzem 8-10 óra is kevés. Lehet köze a fogyihoz?
Szerintem nagyon gyorsan fogytál nagyon sokat, és ez megviselte a szervezetedet.
Arra is fogyelj, hogy ha abbahagyod a fogyózást, nehogy visszajöjjenek a kilók! Mert ha nagyon drasztikusan fogyózol, ez előfordulhat.
Én életmódváltással 2 év alatt fogytam 25 kilót, de tartom is, már 5 éve.
Hogyan fogyózol?
Ja, bocs, most látom, hogy ez a 90 napos kategória :)
Szóval nem tudom, hogy nem lenne érdemesebb fogyókúra helyett szép apránként változtatni az étkezési és mozgási szokásaidon?
73-ról indultam, most 67 körül mozgok.
Talán annyival, hogy kevesebb szénhidrátot viszel a szervezetedbe, ami ébrentartana. Nem is rossz, ha annyit alszol, szükséges is a jó, egészséges fogyókúrához.
Én lefogyok 90 napossal, utána szándékozok életmódot váltani:)
Gondolkodhatnál víznapon, nekem éppen ma van.
Nagyon jó dolog, és egyátalán nem nehéz tartani. Nem kell túlstresszelni. Ha meg úgy érzed, hogy nem megy, még mindig ehetsz a napnak megfelelően:)
Most tartok a 21.napomnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!