Hogyan tudnák a minél előbb lefogyni? (koplalás
nélkül)
Figyelt kérdés
13 éves 172 cm 68-69 kg vagyok, (nagy has, széles comb) ezekből szeretnék lefaragni. persze nem zsírleszívással :). nem szabad túlterhelni magam mert asztmás vagyok, de kezdem kinőni. 2 hónapja odafigyelek az étrendemre. eddig nem ment le 1 kg. se 54-56 kg szeretnék lefogyni :S szeretnék tanácsokat kérni. (előre köszönöm)
Pedig diéta nélkül nem fogsz fogyni. Persze nem úgy kell hogy kemény éhezés, de ahogy írtad, figyelj oda mit eszel, mit szabad mennyit és meddig, mellette sportolj olyat ami számodra nem túl megterhelő, hogy ne jöjjön ki az asztmád. De mozogj ez a kulcsa a lényegnek, mert hiába figyelsz oda mit eszel ha egyszerűen nem mozogsz és nincs mi levigye szépen a súlyt.
2010. okt. 25. 15:00
2/11 anonim válasza:
Én 2 hét alatt a mai napig fogytam 5.5 kilót. Gastroyal zsírégető lisztel készült ételt fogyasztottam ebédre./leves szénhidrátszegény, és főétel/ Reggeli update kenyér /norbis/ flora margarin kék dobozos, 2-3db fürstli vagy sága párizsi hozzá, és paradicsom. Csak szénsavmentes ásványvizet ittam napi 2litert,almát ettem, norbi túrórudit, vagy gyümölcs izű update italt ami a tescoban kapható. 91kiló voltam, és ma reggel pontosan 2 hét után 85.5kg. És nem éheztem. Szénhidrát nuku és fogytam. Csak ajánlani tudom, és sok sikert neked is!
2010. okt. 25. 15:12
3/11 anonim válasza:
Ja és még egy: 1 percet sem sportoltam! Csak hogy cáfoljam a felettem írót.:) Édességet és a szénhidrát bevitelet el kell felejteni, ennyi! Gyümülcs és a norbis cuccok amiket írtam.
2010. okt. 25. 15:15
4/11 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, :)
2010. okt. 25. 15:16
5/11 anonim válasza:
De a válaszoló aki 5 kg-t fogyott, azt feltételezhetően vízből tette és nem zsírból.
2010. okt. 25. 15:21
6/11 anonim válasza:
172 centihez 56 kiló? Hülye-e vagy? Az betegesen gebe!
2010. okt. 25. 15:47
7/11 A kérdező kommentje:
172 cm -hez mennyi az idális súly:?
2010. okt. 25. 16:05
8/11 anonim válasza:
13 évesen a 172 cm-hez 48-61 kg a normális. Ez nem jelenti azt, hogy 48 kilónak kell lenned!!! 62-től enyhén túlsúlyos vagy.
15,47-es téved, nem vette figyelembe a kérdező életkorát. Pedig lényeges.
2010. okt. 25. 16:24
10/11 anonim válasza:
szia! én is asthmás vagyok a dokim azt mondta, hogy ha csak sétálni tudok, akkor azt tegyem, v bicikli, úszás amennyit bírok, lassan, csak valami mozgás legyen. régebben és is erre fogtam, hogy nem tudok mozogni, aztán arra is rájöttem, hogy milyen jókat lehet lötyögni a viva zenékre és képzeld elárulták, hogy az is mozgás!:D
szóval igen is kell és lehet mozogni.
a kajára figyelni kell, és nem szabad teljesen kitörölni a szénhidrátot sem, sok fehérje, zöldség, gyümölcs. megfelelően összeállított étrend kell, hogy mit mikor mivel ehetsz és akkor még éhezni sem fogsz!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!