A 90 napos diétát lehet iskolaidő alatt csinálni?

A 90 napos diéta alatt nagyon szigorúan meg van szabva, hogy melyik nap mit lehet fogyasztani, így nem nagyon javasolnám a suli mellé. Ha nem magadnak főzöl, elég nehéz betartani, azt viszont nem hiszem, hogy a suli menzája, vagy Édesanyád főzögetne 90 napig a diétának megfelelően. (Arra viszont ne is gondolj, hogy hideg élelmiszerekből állítanád össze az étrendedet, mert minden embernek szüksége van a főtt ételre, ha pedig iskolás korú vagy, akkor neked pláne.)
Ha TÉNYLEG túlsúlyos vagy, lehet úgy diétázni, ami egszerűbben megoldható az iskola és az életkorod mellett (ha iskolás vagy akkor még biztosan fejlődésben van a szervezeted): ne egyél kenyeret, édességet, a menzán válaszd a főzeléket (kenyér nélkül), csinálj párolt zöldséget otthon, vidd el, és azt egyél a hús mellé ha az van ebédre, stb. És csak egy könnyű vacsorát fogyassz este (pl. kefír+rozskenyér, saláta, gyümölcs, stb). Emellett pedig mozogj sokat! És az eredménye így is meglesz! Sok sikert!
Szerintem csinálhatod és is iskolás vagyok és fél 4-re vagyok otthon kicsit gáz ilyenkor de megéri...
Keményítő nap ehetsz pl.: sültkrumplit de sütőbe süsd ne olajon.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!