Szoptatás mellett lehet csinálni a 90 napos diétát?
Ha nem akarsz tovább szoptani, akkor lehet. A gyümölcsnap meg víznap után úgy elapad a tejed, hogy csak na! Egyél normális kaját.
Mindennek eljön az ideje. Örülj, hogy van tejed és tudsz szoptatni.
Köszönöm mindenkinek a válaszát! Én is hasonlóképpen gondoltam, tudom, hogy ez nem megy egyik napról a másikra, csak ahogy a téli ruhák lekerültek kicsit elkeseredtem :( de mindennek eljön az ideje. Egyébként én már egyszer csináltam a 90 napos fogyit, éheztem is rendesen egyhangú is volt, de majd 15 kilót leadtam, ami pár év alatt vissza is ment. Én is a Norbira gondoltam, illetve az ételek mennyiségének felezésére, az esti nassolások elhagyásával, a folyadékbevitel növelésével... Azonban gyerek mellett jobban kell figyelni. A 90 napos fogyókúra elvileg nem rossz. A szétválasztást (hús, szénhidrát, keményítő...) talán lehet normálisabb keretek közt is csinálni.
Megpróbálok áttérni egészségesebben táplálkozni és valamilyen multivitamint is szedni! Köszönöm!
senkinek nem ajánlom! nem kell szétválasztani semmit!
nagy kamu az egész,de sajnos sokan csinálják önpusztítás gyanánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!