Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Level diétát lehet csinálni...

Level diétát lehet csinálni szoptatás allatt?

Figyelt kérdés
2011. máj. 23. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:
45%
szerintem csak sétálj egy nap 1-2 órát ne nasizz, egyél sok gyümölcsöt-zöldséget, és este 6 után ne egyél! ennyi a titok! ja és tészták, fehérliszt, telített zsírok, sok szénhidrát, má dolgok kerülendők! TK kenyér ajánlott! szoptatás után érdemes diétába kezdeni. vagy kérd ki orvosod tanácsát!
2011. máj. 23. 21:11
 2/4 anonim ***** válasza:
ha beteg akarsz lenni és azt szeretnéd, hogy a gyereked is beteg legyen és szenvedjen, akkor lehet...ellenkező esetben sportolás, akár gyerekkel együtt
2011. máj. 23. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
hagyjuk már ezt az este 6 után nem evést, pláne szoptatós anyánál, mert teje az nem lesz
2011. máj. 23. 21:13
 4/4 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Igazából 3 babám.

Most 7 hónapos,nem eszem sokat,sőt mondanám azt hogy csak bekapok ezt-azt,nem sok idő van.Gyerekeket egyedül nevelem szinte őket apa csak havi egyszer jár haza...Igazából azért gondoltam rá mert egyik gyerköcömmel sem fogytam soha szoptatás alatt egy grammot sem... Akinek sikerült szopi alatt hogyan csinálta??

Fogynom kellenne 15kg kb. Most 85vagyok

2011. máj. 23. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!