18 eves vagyok 170cm 65kg akkor realis hogy 10kilot le akarok fogyni annyit kene nem?
Ha a kérdezőt zavarja a súlya, hadd" fogyókúrázzon. Ha ő rosszul érzi magát a bőrében, mondhatja 100 ember mennyire jól néz ki, akkor sem lesz elégedett.
Amúgy meg ő látja, mennyi felesleg van rajta. 170 cm/65 kilósan lehet valaki iszonyat karcsú és lehet valaki elhízott. Ezt már ezerszer leírtuk. Nem a számok a fontosak, hanem a testösszetétel és az arányok.
Amúgy meg senki nem mondta, hogy kezdjen drasztikus fogyókúrába.
Lehet, hogy a sporttal meg lehet őrizni az alakot, illetve súlyt, de attól még nagyon nem egészséges, ha zabálok mellette és megeszek minden zsíros, cukros kaját, úgyhogy igenis figyelni kell az étkezésre is.
Tessék itt vagyok én csont 170/55 kilósan.
Ez annyira gáz?
Nyomjál te is magadról egy képet :)
en 168cm vagyok, 48-52kg korul es nem vagyok csontkollekcio.
170 cm-esen nem vagy egimeszelo,ez egy normalois magassag. mondjuk 55-58kg-san se leszel az,ha dundinak tartod magad,akkor sportolj es elj egeszsegesen.ne vagy elhizva de a 6skg-t sovanynak se mondanam :-) persze csontozat/izomzat/mellboseg stb fuggo is a dolog. de baromsag hogy csont es bor leszel... 10kg-t szerintem azert nem kell fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!