Mit csináljak? Leszeretnék fogyni 5-10kilót.
Hát sztem meg pont hogy jobb, ilyenkor nyáron oda tud az ember figyelni a dolgokra, nem úgy, mint suli közben. Meg a hidegben kinek lenne kedve kimozdulni is?: SSS
Itt a nyár, lehet menni bicózni, sétálni esténként, ha pl jó az idő egy kis tollas-én személyszerint imádom:P- úszni, esténként futni-mikor már nincs nagy meleg;am mostanában én is eljárok futni:PPP- meg még hasonlók, de egyik volt tanárnőm meg nyaranta sokat bicózott, és őszre mindig csúcsformába hozta magát. =))
have a good luck!;P
16/L
Fuss, biciklizz, tornázz. És egyél normális kajákat. Dobd ki a fehérkenyeret, cukrot stb. Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt, sovány húst és tejterméket, halat. És nagyon figyelj a rejtett kalóriákra. Van egy csomó kaja, amit egészségesnek hinne az ember, közben meg tele van minden szarral. Én éppen ezért mindennek el szoktam olvasni a csomagolásán, hogy mi van benne. Gondolok itt a sokat reklámozott gabonapelyhekre és műzlikre, a Győri Jó reggeltre, gyümölcslevekre, jeges teákra. Tele vannak cukorral meg tartósítószerrel. Én pl. semmi olyat nem veszek meg, amiben hozzáadott cukor van.
Felejtsd el a rántott cuccokat, sült krumplit és egyéb bő olajban/zsírban sült dolgokat.
Igyál napi min. 3 liter folyadékot. Ásványvíz, tea cukor nélkül stb. A zöldtea a legjobb egyébként.
Nagyjából ennyi. Sok sikert!
Ja és a hülye osztálytársaiddal nem kell törődni. 65 kiló vagy, ami nem olyan vészes azért. Én voltam 75 is, 160 centihez. És vannak 90, 100, 120 kilós emberek is, a határ a csillagos ég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!