Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonim28 kérdése:

Mit tennétek ha a férjetek megütne?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekem. Az egyik az előző házasságomból, 6 éves. A másik a mostaniból 6 hónapos. Mindig is voltak összetűzéseink a férjemmel, de hol nincs. Az elmúlt 3-4 alkalommal ez nagyobbra sikerült, és álltalában lila voltam utána. De a mostani túl megy mindenen. Kirakott és úgy rám vágta az ajtót, hogy az keresztül ment az üveg részén, innen van 7 öltés a lábamban. + olyan pofont kaptam hogy berepedt a kalapács csont a fülemben, a dobhártyám is berepedt meg egy kis helyen beszakadt. Saját ház stb. Most meg olyan kedves meg ígér mindent. Nem lesz többet ilyen stb. Viszont ismerem ezt. Édesanyám nem lakik messze és azt mondta hogy segít mindenben stb. Valószínűleg magam is tudom a választ, sőt időpontom is van ügyvédhez, csak esetleg ki akartam írni magamból a nyomorom. Ti mit gondoltok? Tényleg van olyan hogy megváltozik az ember?
2019. júl. 16. 09:54
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Én még fel is jelenteném.
2019. júl. 16. 12:58
 22/29 anonim ***** válasza:
Az a minimum, hogy szakítani vele, de azonnal, és valószínűleg látlelet vétele mellett még fel is jelenteni. 46/ f.
2019. júl. 16. 13:38
 23/29 A kérdező kommentje:
Már bocsi de szerinted eddig ilyen volt? Ha ilyen lett volna nem mentem volna hozzá és nem szültem volna gyereket. Te meg gondolkozhatnál mielőtt kinyitod a szádat.
2019. júl. 16. 17:38
 24/29 anonim ***** válasza:
100%
Most már nyeregben érzi magát, mert összeköt titeket a baba. Nekem is volt olyan párom, aki 2 év után ütött először. Megvárta, amíg ketten maradtunk a házban, apám is ott lakott korábban, de elköltözött az élettársához és az első vitánál eljárt a keze, amit addig sosem tett. Én szakítottam, de érdekből később visszafogadtam, mert egyedül nem tudtam fenntartani a házat. Szerencsére nem volt gyerekünk. Utána még egyszer voltam közvetlen életveszélyben mellette. Vezetés közben kezdett el ordítozni, leverte a visszapillantót, rángatta a kormányt, halálfélelmem volt, még szerencse, hogy nem forgalmas úton mentünk. Akkor odaképzeltem a hátsó ülésre a nem létező gyerekeinket és az első adandó alkalommal kiadtam az útját. Nem fog minden nap laposra verni. De igazából egyszer is elég, ha mondjuk abba belehalsz vagy a gyereket rázza meg dühében. Hallottam is nemrég olyat, aki az élettársa 2 éves kislányét rázta meg és a kicsi belehalt. Nem kell ahhoz nagyon megrázni, egy csecsemőt kiváltképp tilos, biztos hallottál a megrázott baba szindrómáról. Viszont nagyon okosan csináld a válást, mert az ilyen mindenre képes. Van egy gyereke. A városban, ahol lakom, a férfi megölte a feleségét és az anyósát, mert nem engedték, hogy lássa a kislányát. Egész pontosan nem tudom a sztorit, de valószínűnek tartom, hogy a kötelező láthatást nem engedték. Nem tudom, egy ilyen férfivel hogy lehet nyugodtan együtt hagyni a gyereket, ha eljön az ideje, de ha tiltod, az is veszélyes lehet.
2019. júl. 16. 20:39
 25/29 anonim ***** válasza:
32%
És röpke pár hónap alatt teljesen mintha kicserélték volna, igaz? Hát persze.
2019. júl. 16. 22:14
 26/29 anonim ***** válasza:
#13 Tud egy nő olyat tenni amivel kiérdemli. Nem csak a fizikai erőszak fáj. 🙂
2019. júl. 17. 07:21
 27/29 anonim ***** válasza:

Ezzel csak az a gond, hogy a nőre tolod a felelősséget az önuralom hiányáért, vagy ha úgy értetted, hogy hidegvérrel vered bosszúból akkor még úgy sem tudok veled egyet érteni.

A szer-etet, a gyűl-ölet.

Gyűlik,gyűlik, gyűlöletté válik és elszabadul.De az a te gyűlöleted, egyedül a tiéd. 🙂

2019. júl. 17. 10:30
 28/29 anonim ***** válasza:
Egyes nők nagyon buták, minden jött-mentnek lefialnak. Ennek iszod most meg a levét, azért sajnállak mert bántalmazást senki sem érdemel. Írod, hogy mindig is voltak összetűzések, ennek ellenére mégis megcsinált. Grat
2019. júl. 17. 10:38
 29/29 anonim ***** válasza:
47%

A 6 éves gyereked apja helyében fognám a kis látletedet, bemennék a bíróságra, és azonnal kérvényezném a gyerekelhelyezés felülvizsgálatát. Ahhoz ugyanis jogod van, hogy magad hülyére veresd, de hogy ennek kitegyél két kisgyereket, ahhoz k.rvára nincs!

Egy alapos gyámügyi és pszichológiai vizsgálatot simán kérnék rád, hátha elmenne a kedve attól, hogy minden jött-mentnek lebabázz.

2019. júl. 17. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!