Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonim28 kérdése:

Mit tennétek ha a férjetek megütne?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekem. Az egyik az előző házasságomból, 6 éves. A másik a mostaniból 6 hónapos. Mindig is voltak összetűzéseink a férjemmel, de hol nincs. Az elmúlt 3-4 alkalommal ez nagyobbra sikerült, és álltalában lila voltam utána. De a mostani túl megy mindenen. Kirakott és úgy rám vágta az ajtót, hogy az keresztül ment az üveg részén, innen van 7 öltés a lábamban. + olyan pofont kaptam hogy berepedt a kalapács csont a fülemben, a dobhártyám is berepedt meg egy kis helyen beszakadt. Saját ház stb. Most meg olyan kedves meg ígér mindent. Nem lesz többet ilyen stb. Viszont ismerem ezt. Édesanyám nem lakik messze és azt mondta hogy segít mindenben stb. Valószínűleg magam is tudom a választ, sőt időpontom is van ügyvédhez, csak esetleg ki akartam írni magamból a nyomorom. Ti mit gondoltok? Tényleg van olyan hogy megváltozik az ember?
2019. júl. 16. 09:54
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
100%

Ha úgy ütne meg, hogy ölteni kell a lábam, és bereped a dobhártyám?

Összepakolnék neki, és elkísérném a börtönig.

2019. júl. 16. 09:59
 2/29 anonim ***** válasza:
ha az első nem ijesztette meg, akkor nem
2019. júl. 16. 10:00
 3/29 anonim ***** válasza:
92%
Látlelet-feljelentés-távoltartási-válás. Mi ebben a bonyolult?
2019. júl. 16. 10:01
 4/29 anonim ***** válasza:
8%
Azért szép, hogy 6 hónapos a gyerek, de már válás van. :)
2019. júl. 16. 10:01
 5/29 anonim ***** válasza:
100%
Kivagnam a hazbol es zarat cserelnek. Mindezt persze ugy, hogy athivtam nehany tagbaszakadt rokont vagy baratot. Ez az alak kepes lesz ennel tobbre is. Mondjuk en fel is jelentenem es kernem a tavolsagtartast.
2019. júl. 16. 10:02
 6/29 anonim ***** válasza:
86%

Az első bántalmazásnál beadtam volna a válókeresetet.

Ilyen sérülések miatt pedig feljelenteném, aki okozta, miután látleletet vetettem orvossal.

Azt hogy érted, hogy "saját ház stb".

A te saját házad, kizárólagos tulajdonod, amiben éltek?

Vagy az övé? Vagy közös tulajdonú saját ház?

2019. júl. 16. 10:08
 7/29 anonim ***** válasza:
100%

Orvos, látlelet, rendőrség, ez lenne az első. A cuccaimért majd valamikor visszamennék, kísérővel.

Az, hogy te vereted magad, a saját hü lyeséged, szomorú de ez van, a gyerekeket viszont ne tedd már ki ilyen környezetnek!!!! Nem is értem az ilyen "szülőket"... Többet ér a kan, mint a gyerekeid??

2019. júl. 16. 10:09
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig is voltak összetűzéseink a férjemmel, de hol nincs. Az elmúlt 3-4 alkalommal ez nagyobbra s álltalában lila voltam utána. "

Na az első után kellett volna kibaxni.

Amúgy normalis helyeken ilyen nincs.

Kitartást, és SEMMIT ne higgy el neki. Eddig is agresszív pöts volt, ezután is az lesz.

2019. júl. 16. 10:11
 9/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megerősítést. Látleletet vetettem, és el is fogok válni. Bármilyen kedves is most, sajnos nem hiszek a mesékben, hogy megváltozik.
2019. júl. 16. 10:20
 10/29 anonim ***** válasza:
88%

Van olyan, hogy még változik az ember, mert mindannyian változunk egyfolytában, de ez egy hosszú folyamat és eltér a fejlődés üteme.

Férfi vagyok.

Ha szeretek valakit, akkor nem verem és ütlegelem, hanem oltalmazom.

Neked pedig hol van az önbecsülésed?

Szereted te saját magad, hogy sokadjára is elviseled, hogy rommáverjenek és még abban reménykedsz, hogy még változik?

Költözz anyád hoz, válj el, szeresd magad és a gyerekeiket és vizsgáld felül egy önismereti út keretein belül, hogy mi alapján választasz ilyen remek férfiakat(apaképsérülés).

2019. júl. 16. 10:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!