Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek ha a férjetek megütne?
Ha úgy ütne meg, hogy ölteni kell a lábam, és bereped a dobhártyám?
Összepakolnék neki, és elkísérném a börtönig.
Az első bántalmazásnál beadtam volna a válókeresetet.
Ilyen sérülések miatt pedig feljelenteném, aki okozta, miután látleletet vetettem orvossal.
Azt hogy érted, hogy "saját ház stb".
A te saját házad, kizárólagos tulajdonod, amiben éltek?
Vagy az övé? Vagy közös tulajdonú saját ház?
Orvos, látlelet, rendőrség, ez lenne az első. A cuccaimért majd valamikor visszamennék, kísérővel.
Az, hogy te vereted magad, a saját hü lyeséged, szomorú de ez van, a gyerekeket viszont ne tedd már ki ilyen környezetnek!!!! Nem is értem az ilyen "szülőket"... Többet ér a kan, mint a gyerekeid??
"Mindig is voltak összetűzéseink a férjemmel, de hol nincs. Az elmúlt 3-4 alkalommal ez nagyobbra s álltalában lila voltam utána. "
Na az első után kellett volna kibaxni.
Amúgy normalis helyeken ilyen nincs.
Kitartást, és SEMMIT ne higgy el neki. Eddig is agresszív pöts volt, ezután is az lesz.
Van olyan, hogy még változik az ember, mert mindannyian változunk egyfolytában, de ez egy hosszú folyamat és eltér a fejlődés üteme.
Férfi vagyok.
Ha szeretek valakit, akkor nem verem és ütlegelem, hanem oltalmazom.
Neked pedig hol van az önbecsülésed?
Szereted te saját magad, hogy sokadjára is elviseled, hogy rommáverjenek és még abban reménykedsz, hogy még változik?
Költözz anyád hoz, válj el, szeresd magad és a gyerekeiket és vizsgáld felül egy önismereti út keretein belül, hogy mi alapján választasz ilyen remek férfiakat(apaképsérülés).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!