Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket zavarna, ha a férjetek időnként megütne embereket?
A férjem tegnap elmesélt egy történetet, hogy valaki megpróbálta megalázni a munkahelyén, úgyhogy ő szájon vágta. (Nem a legjobb körülmények között dolgozik, de pillanatnyilag ez adódott.) Szomorú volt, amikor mesélte, azt mondta: "Nem hiszem el, hogy meg akarnak alázni csak azért, mert jámbor vagyok." - Tényleg nyugodt a természete egyébként, de tanult önvédelmi sportokat.
Korábban pedig megütött egy rablót, aki történetesen nő volt. Engem sosem ütne meg, kivéve, ha megkérem rá.
Amit leírtál egyáltalán nem zavarna, a férjem is ilyen és én büszke vagyok rá, hogy ő ugyan békés ember, de azt sosem tűri, hogy kihasználják, pláne ki akarják rabolni.
A nő is megérdemelte az említett esetben.
Ha nem önvédelemből üt, akkor számomra a verekedés a szellemi eszközök híján levő ember fegyvere.
A férjem utoljára kamaszként verekedett (akkoriban sokat és gyakran ő maga provokálta ki), de ennek már 20 éve, visszanézve magát is hülyének tartja. Valahogy ő verbálisan el tudja intézni a nézeteltéréseit, nem kell senkit megütni hozzá.
A verekedés az én szememben szegénységi bizonyítvány. Ahhoz tényleg nem kell sok ész, hogy egy konfliktushelyzetet valaki odacsapással oldjon meg.
A "ha megérdemelte" hozzászólásokhoz: ezt hívja a jog önbíráskodásnak és egész szép büntetési tétele van. Pont azért, mert a "megérdemelte" elég szubjektív érv.
Nem verést, hanem egy maflást. Egy pofont.
Ő is kulturáltan szokta intézni a nézeteltéréseit, de ebben az esetben nem lehetett, mert nem volt a fizikai kontaktuson kívül más kommunikációs csatorna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!