Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti NŐK! Mit tartotok súlyosabbnak, ha kiderül a párotok örömlányhoz jár időnként vagy, ha szeretőt tart?
Mind a kettő válást jelentene.
De az én szememben az örömlány rosszabb.
1. Fizet érte. Nem keveset. A közös kasszából...
2. Nagyobb eséllyel hoz haza valami nemi betegséget, ami persze mindig a nőre nézve rosszabb. Jó kis rák kialakulhat tőle az évek során... Aljasság és akkora igénytelenség.
3. Ha már megcsal, akkor vegye a fáradtságot, hogy felszed egy normális nőt. Megcsalni képes, de közben akkora nulla, hogy fizetnie kell a szexért... Nagyobb csalódás, mint ha felszedne valami kis nőt.
De mondom, egyik sem megbocsátható számomra. Csak annyi, hogy aki prostihoz megy, az férfiként nagy nulla a szememben, míg ha megtetszik neki egy lány, akár beleszeret, azt azért könnyebben feldolgoznám miután elhagytam.
1. válaszoló kösz,hogy megelőlegezted a bizalmat,de 40 éves nő vagyok.:(
Egyszerűen,egy mai kérdést feltevő kapcsán eszembe jutott ez a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!