Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti NŐK! Mit tartotok súlyosabbnak, ha kiderül a párotok örömlányhoz jár időnként vagy, ha szeretőt tart?
Én nem teszek különbséget megcsalás és megcsalás között. Nem elfogadható a szememben. Mennyivel jobb a szerető? Vagy épp a prosti? Egy pasinak max annyiban, hogy ha a szeretővel jól kijönnek, azt olcsóbb fenntartania, mint a prostituáltat.
Az én oldalamról viszont nincs különbség.
Igen első válaszoló,rendszeresen férfinak hisznek,mert furcsán fogalmazok.De a végső válaszomból,mert én is ki fogom végül fejteni a véleményem,rájöhetsz,hogy az vagyok.
161 cm,"vasággyal együtt" 40 kilós nő vagyok és csöppet sem férfias jelenség.
Nekem ilyen szempontból az átlagnál férfiasabb a felfogásom. Szét tudom választani az érzelmi alapú és az érzelemmentes szexet. Az utóbbi nekem ugyanott helyezkedik el, mint egy kellemesen fárasztó edzés.
Tehát fizikai félrelépés - ha nem vagyok átverve, tudok róla - egyáltalán nem zavaró (azzal a kitétellel, hogy gumi kötelező, mert ha valamit így kapnék meg, akkor én is villámokat szórnék).
A viszony más kérdés, de ott már a saját felelősségemet is vizsgálnám, hogy én hol rontottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!