Egy jól kinéző fiúként van esélye barátnőt találnom vagy egyszerűbb lenne örömlányhoz mennem? 18f
Figyelt kérdés
2013. jan. 11. 16:28
2/17 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ, bár amilyen buta kérdést tettél fel nem lehetsz valami észlény. Bár a mai lányoknál a külső fontos, úgyhogy lehet esélyed.
3/17 A kérdező kommentje:
elnéztem ,megesik
2013. jan. 11. 16:33
4/17 anonim válasza:
Az örömlány mindig egyszerübb. De 18 évesen eddig nem találtál barátnöt? Kicsit gyanus a jo kinézeted.
5/17 anonim válasza:
én is 18 vagyok, jól nézek ki, mégsincs barátnőm... bár azért, mert még nemsikerült döntenem...
6/17 anonim válasza:
Attól függ csak le akarsz fekteteni valakit, mert úgy egy jólképű fiúnak sem lenne esélye nálam.
7/17 anonim válasza:
Ha béna vagy a csajozásban, akkor irány a prosti!
(Írom ezt én, aki szűz és béna a csajozásban:)
8/17 anonim válasza:
Ha valóban jól nézel ki, akkor úgy kell levakarnod magadról a csajokat. Ha nem kellesz nekik, akkor viszont nem nézel ki jól.
9/17 anonim válasza:
Ha jólnéznél ki, akkor már nemlennél szűz ...
10/17 anonim válasza:
Egod az van :D Ha jól néznél ki akkor fel sem tetted volna a kérdést és persze nem lennél szűz.
Én ma vagyok éppen 20 éves és ma feküdtem le barátnőmmel.De én ronda vagyok szóval az én helyzetem más. :D
Amúgy meg ha valami fertőzést akarsz kapni akkor nyugodtan menj örömlányhoz, de hogy megbánod ha elmész az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!