Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen programotok van a pároddal? Mennyi időnként? Heti vagy havi rendszerességgel?
mivel dj igy heti rendszerességgel...de ez nem kettőnkről szól ugye...ami csak kettőnkről szol azért igyekszünk két hetente csinálni valamit...nem nagy dolog...fözöcskézés, vmi film megnézése...egymással törödés, mozi stb...a lényeg h csak ketten...de többségben a barátainkkal vagy a szüleimmel van programunk...a buli lényegében kötelező jellegű, így azt barátokkal...a szüleimmel meg szipmlán szeretünk lenni, hazajárni...mindenesetre igyekszünk havi kétszer legalább csak egymással törödni...amugy meg gyorsan elmennek a hétköznapok...hétvégék is...ja és együtt élünk....
24L
hát nem tudom mindenkinek mást jelent a program. Én a férjemmel minden este szánunk egymásra időt, miután együtt vacsoráztunk megbeszéltük kivel mi történt, vagy megnézünk egy filmet vagy együtt olvasunk stb ez is lehet program...
Minden pénteken találkozunk a barátainkkal egy helyre hívjuk az én baráti köröm és az ő baráti körét de lényegében alig találkozunk mert ilyenkor a haverokkal vagyunk nem egymással...
Minden szombaton lovagolunk , és utána ha marad még időnk biciklizünk, futunk túrázunk stb....vagy családot látogatunk Ezen kívül havonta-kéthavonta egyszer éterem , buli és színház .....De ez persze megváltózik ha jön a baba
Nekünk már van gyerekünk.
Heti 1x megyünk bevásárolni gyerek nélkül, utána moziba, sétálni, ebédelni, haza szexelni vagy aludni :-), valami előadásra. Utoljára pl stand up-délutánon voltunk, nagoyn jól éreztük magunkat.
Az én párom elég unalmas.
A közös program általában közös fözés. Ha kérem, akkor havi egyszer- kétszer elmegyünk kajálni.
Èn edzeni járok szinte naponta, új szakmát tanulok és nyelvet, kutyázok, szóval én elvagyok. De öt pl nem tudom rávenni se a konditeremre, se arra, hogy eljöjjön velem kutyat setaltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!