Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mit tennétek ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Anonim28 kérdése:

Mit tennétek ha a férjetek megütne?

Figyelt kérdés
Van 2 gyerekem. Az egyik az előző házasságomból, 6 éves. A másik a mostaniból 6 hónapos. Mindig is voltak összetűzéseink a férjemmel, de hol nincs. Az elmúlt 3-4 alkalommal ez nagyobbra sikerült, és álltalában lila voltam utána. De a mostani túl megy mindenen. Kirakott és úgy rám vágta az ajtót, hogy az keresztül ment az üveg részén, innen van 7 öltés a lábamban. + olyan pofont kaptam hogy berepedt a kalapács csont a fülemben, a dobhártyám is berepedt meg egy kis helyen beszakadt. Saját ház stb. Most meg olyan kedves meg ígér mindent. Nem lesz többet ilyen stb. Viszont ismerem ezt. Édesanyám nem lakik messze és azt mondta hogy segít mindenben stb. Valószínűleg magam is tudom a választ, sőt időpontom is van ügyvédhez, csak esetleg ki akartam írni magamból a nyomorom. Ti mit gondoltok? Tényleg van olyan hogy megváltozik az ember?
2019. júl. 16. 09:54
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

Pont úgy fog megváltozni, és nem bántalmazni soha többet, ahogy az első ütés után megváltozott, vagy a második harmadik után.

Szerintem Te is tudod, hogy normális ember ilyet nem tesz, idegennel sem, nemhogy a párjával, a gyereke anyjával.

És szerintem az eddig történetetek alapján az is tudod, érzed, hogy ha netalán mindezek ellenére vele maradsz, akkor csak a tétet emeled.

Már a dobhártyádat ért sérülés is maradandó egészségkárosodás. Mit fogsz még kivárni?

Hogy eltörje az orrodat, és kiverje a metszőfogaidat, mint amit ugyanebben a rovatban írt le pár hónapja egy bántalmazott nő?

Vagy hogy úgy lökjön át az üveg ajtón, hogy a szilánkok összekaszabolják az arcodat, ne adj isten a szemed sérüljön?

És tényleg azt szeretnéd, hogy a most 6 hónapos gyereked úgy nőjön fel, hogy ezt a párkapcsolati mintát látja?

Hogy rettegjen az apja indulatkitöréseitől? Hogy kisgyerekként kétségbeesetten és tehetetlenül nézze végig, hogy a szeme láttára üti-veri az édesanyját az apja?

Hogy olyan gyerekkora legyen, mint annak a férfi barátomnak, akinek 40 felett, évekkel az apja halála után is rendszeresen rémálmai vannak, és újra éli annak az időszaknak az emlékeit, amikor kamaszként nem volt egy nyugodt éjszakája neki és az öccsének, mert amikor az apjuk ivott, és elborult az agya, éjjel hazaérve az anyjuk bántalmazásával vezette le a feszültséget?

Ő a végén már úgy aludt, hogy a szobájában tartotta a favágáshoz használt baltát, mert eldöntötte, hogy ha egyszer kevesek lesznek ahhoz az öccsével, hogy megvédjék az anyjukat, akkor az ő halálának a tehetetlen végignézése helyett az apjába fogja belevágni a baltát, ha lesz hozzá lelkiereje.

Ha csak magadért lennél felelős, nem egy kisgyermekért is, akkor is azt mondaná a józan ész, hogy lépj ki ebből a kapcsolatból mielőbb.

2019. júl. 16. 10:38
 12/29 anonim ***** válasza:
45%

Törjön el a kezem ha megütnék egy nőt!

De...

Van az a bosszúság amiért esetleg, egy kis pofon elcsattanna, de valószínűleg nagyon megbánnám.

De nem kék és zöld, nem ilyen kitessékelés...

Igen, jól tudod a választ!

Válj el, az ember soha nem változik, maximum egymáshoz csiszolódik!

Ha van segítséged ha nincs, ne várd meg, hogy jobban eldurvuljon a helyzet!

A vagyon nem igazán értettem kié micsoda, de ha a tiéd szedd össze a cuccait, és szépen elmondhatod neki, hogy örüljön, h ilyen szépen megúszta!

2019. júl. 16. 10:54
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

"Van az a bosszúság amiért esetleg, egy kis pofon elcsattanna"

Tehát amikor egy másik ember nem a te elképzeléseid szerint létezik az univerzumban, akkor azért néha mégiscsak pofánvered? 😃

Ezen az alapon most be kéne verjem a fejedet, mert ez az én értékrendemmel nem egyezik. 😃

Lenne értelme?Vagy csak egy primitív agresszió ami a csökevényes agyú emberekre jellemző? 😃

Menj le egy harcművészeti klubba, és állj ringbe, vezesd le ott a bosszúságaid, már ha marad belőled valami egy menet után.

2019. júl. 16. 11:00
 14/29 anonim ***** válasza:
48%

Meghajlok ezelőtt a válasz előtt. True.

2019. júl. 16. 11:05
 15/29 anonim ***** válasza:
21%

#13: A pofánverés, és egy kis elcsattanó pofon nem ugyan az.

És nem, nem a nézetbeli különbségekre értettem ezt azért te is tudod.

Nem véletlen írtam oda amit.

Vannak pofozkodós, bunkó nők, erre írtam, hogy ha neki állna feljebb, és kapnék indokolatlanul egy fülest, valószínűleg visszaadnám, de semmi több.

Egyéb esetben törjön el a kezem ha nőt bántanék, vagy fájdalmat okoznék neki.

2019. júl. 16. 11:06
 16/29 anonim ***** válasza:
44%

Értem mire gondolsz.

Viszont én akkor sem ütnék vissza, mert a bosszú rossz válasz és csak engem mérgez belülről.Méltatlan is lenne hozzám.

2019. júl. 16. 11:25
 17/29 anonim ***** válasza:
71%

Mindenképp valas mert ez durvább lesz.orulj hogy anyukad azt mondta támogat ebben :) a gyerekeiket nézd ...is megut maradandó bajod lesz es ezt a gyerekek látják..

Ha Olyna ideges akkor menjen vágjon földhoz valamit de ne téged bantson!! Nem játszon a szentet volt h exem is földhoz vágott valamit kintről hallottam a nagy zajt vagy bele bokszolt a falba ...de engem vagy más nőt nem ütött meg sose

2019. júl. 16. 11:41
 18/29 anonim ***** válasza:
100%

Voltam ilyen kapcsolatban elég sokáig sajnos. Hidd el nem fog megváltozni. Amikor már oda jutott a dolog, hogy nem mehettem ki az utcára mert szégyeltem ahogy kinézek.. Nagyon nagy szégyenként éltem meg, én mindig úgy gondoltam hogy én nem vagyok az a nő akit ver a férje. Sajnos az voltam.

Lehet hogy butaság, és lehet nincs annyi időd a gyerekek mellett de nekem sokat segített a tovább lépésben két film: Egy ágyban az ellenséggel és Most már elég!

Válj el hogy legyen esélyed egy normális kapcsolatra, sokáig nehéz lesz megbízni újra egy férfiban de menni fog!

2019. júl. 16. 11:54
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Válás egyértelműen és természetesen feljelentés. Hirtelen haragú, agresszív ember, aki nem fog változni, mert eborul az agya és ész nélkül cselekszik. Utána természetesen megbánja, ha kitisztult a köd, de legközelebb pont ugyanígy fog viselkedni a következő dühös pillanatában.
2019. júl. 16. 12:51
 20/29 anonim ***** válasza:
Persze, hogy nem fog megváltozni!
2019. júl. 16. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!