Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztatok személyesen a volt férjetek új nőjével?
Figyelt kérdés
Elváltunk.(két gyerekkel).Nehéz volt már együtt.A katalizátor,hogy teljesen szétmentünk egy 3.személy lett.Ti bemutatkoztatok egymásnak mikor már a gyerekeitek megismerték az új partnert?2018. szept. 3. 09:23
2/10 anonim válasza:
Nem mutatkoztam be bár en teljesen nyitott lettem volna rá, par méterre állva láttuk egymást, 22 évvel idősebb nálam. Igazabol az exem már lehordott engem a sárga földig az újnak, úgy volt némi előítélete...anno én is ezt kaptam az exekről mikor mi összekerültünk és azlk alapján én sem akartam megismerni a gyerekei anyját. 15 év kellett hogy rájöjjek mekkora manipulatív s**fejjel éltem együtt, "olyan jól csinálta".
3/10 anonim válasza:
Eleve ismertem. A barátnőmmel csalt.
4/10 anonim válasza:
Figyu azért egy normális viszonyt csak ki kéne alakítani hiszen hozzá is járnak majd a gyerekeid. A palidat meg úgy sem szeretted már vagy igen?
5/10 anonim válasza:
Én az "új nő" vagyok. Bár nem miattam váltak el, hanem már előttem 5evvel, lehet így azért más a helyzet. Már nagyok a gyerekek(18,20)azóta van közös 5eves is. de a ballagás, szülinap, sőt még karácsonykor us találkozunk. Mi jóban vagyunk. Na nem vagyunk napi kapcsolatban,de évente több alkalommal találkozunk és normálisan elvagyunk.
6/10 A kérdező kommentje:
Azt hiszem 5 év távlatából teljesen más lehet feldolgozni a dolgokat.
2018. szept. 3. 11:31
7/10 anonim válasza:
Hasonló helyzetben vagyok, csak a nemek különböznek. Engem a feleségem hagyott el egy másik pasi miatt, akivel 2 évig csalt előtte. Korábban ismertem, kollégája volt, párszor találkoztunk is. De amikor megtudtam, hogy vele csal, azóta kínosan kerülöm, egy ilyen gerinctelen féreggel soha az életben nem kívánok találkozni. Azóta maximum madártávlatból láttam két-három alkalommal, ennyi is bőven elég volt.
8/10 anonim válasza:
ha komoly lenne a kapcsolatuk igen, találkoznék. szeretném tudni kihez járnak a gyerekeim, meg amúgy is, felnőtt ember vagyok, tudom kezelni a konfliktus helyzeteket, és a gyerekeim érdekében is próbálnám a jó kapcsolatot ápolni akár apával, akár az új barátnővel.
9/10 anonim válasza:
Mikor először találkoztunk, nem is tudtam róla, hogy jönni fog. Úgy volt, hogy a volt férjem jön a szüleivel meglátogatni a gyereket, messze laknak, ezért még ebédet is csináltam nekik, mert a nagyszülőkkel továbbra is jó kapcsolatban szerettem volna lenni. Erre volt anyósom nem tudott jönni, helyette elhozták az új nőt, de nem szóltak, csak ott állt az ajtóban. Persze gondolom ő se tudta, hogy együtt ebédelés lett, szerintem kellemetlenül érezte magát, főleg hogy az apósom végig engem dícsért. Azóta már nincsenek együtt, az új barátnőjével jobb a helyzet, mert nem miatta volt a válás.
10/10 anonim válasza:
Mi az új nő miatt váltunk, véletlenül találkoztunk 2 alkalommal, de nincs kedvem vele jópofizni.Különösen, hogy még bunkó üzeneteket is küldött, hogy hányszor, hogy stb.
Ha nem a nő lett volna a válás oka,akkor szívesen megismerném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!