Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is elválnál ha tapasztalnád az alábbiakat?
emlékszem hatalmas érzés volt amikor tudasodott bennem, hogy ez az ember nem kell!!!
találsz sokkal jobbat..ne félj.. én is találtam és boldog vagyok!!!
A #9-10# hozzászólóval eggyet értek. Párom is bipoláris. Nagyon sok keserű évbe telt,mire rávettem,hogy menjünk dokihoz.
Először én mentem el,beszéltem pszihológussal,mondott pár dolgot,hogy vegyem rá a kezelésre. Elcsaltam,rávettem. Ott diagnosztizálták a bipolárist. Párhuzamba kezdődött a pszihiátria gyógyszerezés. Petsze mellette párterápia,valami használati utasítás jellegű nekem:) Most 4év után minden ok! Néha évente 1-2szer kibillenés valami miatt,de akkor tudom békén kell hagyni.
Én azt mondom,döntsd el szereted e! Szereted e annyira,hogy kitartassz mellette,segíted. Ha beismeri,hogy baj van,és kezelteti magát,akkor már fél siker! Ha jól belövik a gyógyszereket,teljessen más embert kapsz vissza,és minden a multé! Én nagyon szeretem a párom,kitartottam mellette.
De nem ítéllek e ha azt mondod pontot teszel a végére,megértem. Nekem is voltak olyan időszakok,amikor azt mondtam nem érdekel mi lesz vele,én lelépek.
Neked kell érezni,tudnál e vele élni,ha minden rendeződik.
Hát kínlódjatok velük, egészségetekre.
Nekem kívülállóként is nehezemre esik jópofizni, miután képletesen belém rúg a bipoláris "rokon", mert épp rájön az 5 perc, és le kell hordani valakit, meg szart kell kavarni. Aztán nézzem el, mert jaj, ő beteg, és épp kiborult, felejtsük már el...
Nem, ez nem megy.
A páromnak is vannak érdekes megnyilvánulásai, amiket nehezen viselek (valami pszichikai nyavalyája tutira neki is van), de ha az említett személlyel kéne kapcsolatban élnem, már valószínűleg én is rendszeres gyógyszerre szorulnék, mint a párja (közeli hozzátartozóm.)
Nem tudom, de én nem hiszek ezekben az agyi és lelki psichomaszlagban!
Ha tanultál fizikát, egy fizikai gyógyszer hogyan tudna gyógyítani egy lelki eredetű problémát?
Sehogy, ez egy maszlag.
Betompítják az agyadat, hogy jobban bevedd az maszlagot!
Ezek az emberek szerintem csak saját magukat tudnák meggyógyítani, de nem akarják, nem foglakkoznak vele, mert lusta disznók, csak sajnáltatás van ami láthatóan van akinél működik is.
Drága #15#
Hallottál már agyi biokémiéról?
De mondok talán egy hétköznapibbat. Dopamin? Alapba állítja elő az agy. De nikotinnal stimulálható. Nikotin is külső anyag,mégis befolyásolja a közérzetet.
#16:
Tudom, nem vagyok hülye, még sem hiszek benne.
Dohányoztam 20 évig, leszoktam róla.
De ne keverd a szezont a fazonnal!
Nem azt írtam, hogy nem hat az egyik a másikra, hanem azt, hogy nem gyógyítható!
Az autót sem teszem trélerle és úgy megyek vele, mondván van alatta kerék, úgy is gurul...
Elviszem megjavíttatni, hogy újra "magától" működjön, külső beavatkozás nélkül.
Tehát az állapotot lehet vele javítani, de a gyógyításában nem hiszek, érted?
Azt csak maga a személy tudja gyógyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!