Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Te is elválnál ha tapasztalnád...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Te is elválnál ha tapasztalnád az alábbiakat?

Figyelt kérdés
A férjem rendszeresen iszik, felesleges dolgokra költi a pénzt, felhalmoz tárgyakat a lakásban, lusta, mert pl. nem javít meg szükséges dolgokat, rettenetesen trehány, hetekig nem fürdik, a születésnapomon nem köszönt fel, sem nőnapon, arrogáns, velvették többször a jogosítványát. A szülei azzal érvelnek, hogy beteg, mivel bipoláris depressziós. Mondtam nekik, akkor abajgassák ők, nekem ebből elegem van!

2019. jún. 3. 01:57
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
90%
El. De eleve össze sem jönnék bipolárissal.
2019. jún. 3. 02:09
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Hozzá se mentem volna.

Elválnék.

2019. jún. 3. 02:11
 3/17 anonim ***** válasza:
83%
Azonal hagyd ott, nem is ertem hogy miert mentel hozza egy bipolarishoz. Igen, beteg ember, ami sajnalatos mert nem konnyu nekik. Viszont te nem vagy koteles az osszes sz@rat lenyelni mert o beteg, nem szedi a gyogyszereit ezaltal leepul es pluszba meg iszik is.
2019. jún. 3. 06:08
 4/17 anonim ***** válasza:
80%
Biztos nem hàzassàg utàn jött neki elő. Ergo hozzà se mentem volna ilyenhez.
2019. jún. 3. 06:11
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
Nem lennék vele mert ezek a dolgok nem férnek bele a napjaimba. Viszont ezek a tulajdonságok biztosan nem most jöttek elő, tehát így mentél hozzá. Mi változott?
2019. jún. 3. 07:30
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Éltem 5 évig ilyen nővel. Le fog rombolni teged is. Ugyis valas a vege. Lepj ki mielőbb.
2019. jún. 3. 07:45
 7/17 anonim ***** válasza:
31%
Fúj... Kuka nyilván.
2019. jún. 3. 09:44
 8/17 anonim ***** válasza:
43%

Én azt az elvet vallom, hogy minden az agyban dől el, mindenki a saját sorsa kovácsa...

Válj el, hagyd ott nyugodtan minden lelkiismeretfurdalás nélkül!

Neki így jó, neked pedig így nem = külön utakon tovább.

2019. jún. 3. 09:57
 9/17 anonim ***** válasza:
68%

Párom bipoláris. KB semmi szerelnivalóhoz nem ért. Elfelejti a szülinapom, a névnapom, a nőnapot. De szeret. Jogosítványa nincs, nem is akar pont a betegsége miatt.

Én nem válnék. Megpróbálnám megérteni, és elfogadni. Én most is ezt teszem. És roppant hálás, hogy nem cseszegetem ilyenek miatt. Egyre jobb irányba változik. Persze mi még csak egy éve vagyunk együtt.

2019. jún. 3. 11:14
 10/17 anonim ***** válasza:
55%

#9 - és vagyok. Azt hozzá tenném, hogy rendszeresen jár orvoshoz, ahova én magam is el kísérem. Rendesen szedi a gyógyszereit.

Lehet neked is jót tenne, ha elmennél vele orvoshoz. Brutális amit ők belül éreznek, az az összevisszaság. A legfontosabb nekik egy biztos pont. Egy biztos ember aki mindig mellettük van és megérti őket. Aki nem ítéli el. Ha valaki még piszkálja és veszekszik vele, annál jobban Össze zavarja az érzéseit.

Én adnék időt, hiszen nem hiába vagy mellette, gondolom az elejétől tudod a betegségét.

2019. jún. 3. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!