Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te is elválnál ha tapasztalnád az alábbiakat?
Én azt az elvet vallom, hogy minden az agyban dől el, mindenki a saját sorsa kovácsa...
Válj el, hagyd ott nyugodtan minden lelkiismeretfurdalás nélkül!
Neki így jó, neked pedig így nem = külön utakon tovább.
Párom bipoláris. KB semmi szerelnivalóhoz nem ért. Elfelejti a szülinapom, a névnapom, a nőnapot. De szeret. Jogosítványa nincs, nem is akar pont a betegsége miatt.
Én nem válnék. Megpróbálnám megérteni, és elfogadni. Én most is ezt teszem. És roppant hálás, hogy nem cseszegetem ilyenek miatt. Egyre jobb irányba változik. Persze mi még csak egy éve vagyunk együtt.
#9 - és vagyok. Azt hozzá tenném, hogy rendszeresen jár orvoshoz, ahova én magam is el kísérem. Rendesen szedi a gyógyszereit.
Lehet neked is jót tenne, ha elmennél vele orvoshoz. Brutális amit ők belül éreznek, az az összevisszaság. A legfontosabb nekik egy biztos pont. Egy biztos ember aki mindig mellettük van és megérti őket. Aki nem ítéli el. Ha valaki még piszkálja és veszekszik vele, annál jobban Össze zavarja az érzéseit.
Én adnék időt, hiszen nem hiába vagy mellette, gondolom az elejétől tudod a betegségét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!