Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy esküvőn soknak számít a 13. 000 Ft/fő, ha az alábbiakat tartalmazza?
2 fogásos vacsora, délután 5-től hajnal 5-ig italfogyasztás (rövidekkel együtt), szállás.
Dekorációért sem kérnek pénzt és terembérlet sincs.
A hely 40 km-re van Budapesttől (budapestiek vagyunk).
Csak 2 fogásos vacsora? Éjféli étel, torta nincs benne?
Akkor szerintem sok.
A miénk 14.000 volt, de volt benne éjféli étel, a torta, a sütemények, süticsomagok, terembér, összes ital, és még a szolgáltatóknak is vacsora. BP-en
ja a szállást nem figyeltem. Akkor nem sok.
Utolsó voltam
Nem drága, de:
Szállás hány embernek, mindenkinek?
Italfogyasztás korlátlan?
2 fogásos vacsi kicsit szűkös-gondolom egy leves meg egy második, így ha valaki nem szereti nem ehet mást?
Hát ha pl ezt nézem akkor annyira nem olcsó, mert itt több fogásos vacsi van, éjféli, kaja és korlátlan ital, és jóval olcsóbb.
Én megyeszékhelyen nézelődtem és 10-12 000 ft/fő az étel-ital (vacsora+éjféli vacsora+korlátlan italcsomag+tömény)
A szállás, ha nem kollégiumot néztek, akkor alsó hangon 3-4000 ft/fő, de inkább 5-6000.
Dekorációnál kérdés, hogy mit tartalmaz. Ha székszoknyát kapjátok, akkor 250-450 ft/fő árat spóroltok meg. Ha egyéb dolgokat is használnátok, akkor 20-30 000 ft az anyagköltség (anyagok, mécsesek, stb.)
Amúgy elsőre azt mondom, hogy jó ár, amit kaptatok, főleg hogy szállás is van benne. Pesten ennyibe csak az étel-ital szokott kerülni.
Kedves Kérdező
Írd meg, légy szíves, hol jártál ekkora szerencsével
(ha mást nem, priviben) mert hosszas keresgélés után sem találtam hasonló árat, leginkább a szállás miatt kb. 80 embert kellene elszállásolnunk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!