12 hetes terhességem tényét nem régen jelentettük be
férjem családjának, amit a nővére eléggé sértően
reagált le. (Bővebben lent) Ugye nem én vagyok
túlérzékeny, ha erről az alábbiakat gondolom?
1/28 anonim válasza:
De igen. Nem volt szép tőle, de butaság ezen ennyire kiakadni.
2013. jan. 15. 01:14
Szerintem azt hitte, hogy poén.
Bár gondlom, ha így felhúztad magad, hogy "látni sem bírod többet" akkor van neked egyéb bajod is vele.
2013. jan. 15. 01:16
Részvétem!
(A sógornőd miatt)
Életed legnagyobb dolgára így reagálni elég tuskó dolog. Még ha nem is rajong a gyerekekért, akkor is legalább feléd mutatna valami mást, de igy legalább tudod hanyadán álltok.
2013. jan. 15. 01:22
Kissé túlreagálod a semmit!!
Köztudott, hogy sok nőnek nincsen humorérzéke.
A nővér nem tudott jól poént mondani,
te pedig nem tudtál nevetni rajta...
2013. jan. 15. 01:28
Szerintem ő viccnek szánta csak rosszul sült el. Illetve lehet, hogy kevésbé konzervatív családban jól is elsülhetett volna, de ezek szerint ti karót nyeltek vagytok. Én biztos röhögtem volna rajta egyet, hozzáteszem, hogy "na menj a p*csába", és röhögünk tovább. De nekem is van egy olyan érzésem, hogy te csak kerestél egy alkalmat, hogy miért utálhasd jogosan a sógornődet, mert szerintem neked nem ez az egyetlen problémád vele. Ha látni sem bírod többe, szíved joga, de ezek után ne csodálkozz, ha az egész családdal megromlik a viszonyod. És a lány nem fog sokat veszíteni, hogy nem kell veled kényszerbájolgást folytatnia, és rettegnie, hogy mikor szól olyat, amiért te megsértődsz. Szóval szerintem de, te vagy a túlérzékeny, és csak remélni tudom, hogy ezt a terhesség váltotta ki nálad, nem pedig alapjáraton vagy ilyen hisztis, humorérzék nélküli, elviselhetetlen nő.
2013. jan. 15. 01:55
Sógornődnek van már gyereke? Mert ha nincs, szerintem irigykedik.
2013. jan. 15. 02:12
Ha a sógornőd nagyon vágyik már gyerekre,akkor érthető a reakciója.Te meg biztos bele sem gondoltál,hogy ez neki mennyire fájhat.
Ha nem ez a helyzet,akkor jogosan sértődtél meg,de azért ennyire nem kellene túlreagálni.Nem várhatod azt,hogy mások is ugyanúgy örüljenek,mint te.
2013. jan. 15. 02:42
Nem hiszem hogy ez kifejezetten ellened irányuló dolog volt.
Lehet hogy egyszerűen nem szereti a gyerekeket, így neki nyilván nem az lesz élete legnagyobb örömhíre, hogy neked gyereked lesz.
Lehet hogy csak a hormonok szórakoznak veled, de ezt most túlreagálod.
2013. jan. 15. 02:53
9/28 A kérdező kommentje:
Van neki gyereke. Csak egyszerűen rosszul van, hogy nem ő van a középpontban. Megjegyzem most találkoztunk életünkben másodszor, úgyhogy fogalmam sincs mi baja velem, mondjuk innentől kezdve annyira nem is érdekel.
10/28 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy az ominózus eset akkor történt, mikor anyósom születésnapja is volt, és miután bejelentettük, látványosan félrevonult. Nem kell örülni, nem azt mondom, de szerintem bunkónak lenni sem kell, pláne az anyja születésnapján talán... Még annyit egyébként, akik korábban írták, hogy nincs humorérzékem, ezen valahogy nem tudok nevetni. Valamint elköszönéskor még annyit mondott: Nem baj, ha esetleg lány lenne (mivel mi alapból fiút várunk), legfeljebb eladjátok az araboknak. No comment...
Kapcsolódó kérdések: