12 hetes terhességem tényét nem régen jelentettük be férjem családjának, amit a nővére eléggé sértően reagált le. (Bővebben lent) Ugye nem én vagyok túlérzékeny, ha erről az alábbiakat gondolom?
Amikor valaki várandós, nagyon jól tudnak esni a kedves szavak és kifejezetten rosszul a bunkó beszólások.
Én is kaptam pár ilyet, sajnos ez van, nem mindenki reagálja le jól, nem lehet mit tenni. Azért ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, de simán választhattok valaki mást is a baba keresztanyjának.
Amikor anyósomnak elmondtuk, hogy kislányunk lesz, azt kérdezte, hogy "azért megtartjátok?"
Valóban kicsit túlérzékeny vagy most, de se a kedves sógornőddel, se a kifejezetten hurrogó hozzászólókkal nem kell foglalkozni.
Bunkó mindegyikük.
Sógornőről no komment.
A kedves hozzászólóknak pedig: képzeljétek, léteznek ilyen paraszt emberek is.
A saját "anyám" üvöltött a nővéremnek a telefonba amikor az felhívta hogy unoka várható, hogy neki ugyan nem lesz unokája, tartsa meg magának a kölkét.
Tehát hidd el, ez még egy visszafogott parasztság volt.
Nézd el a kedves sógornőnek, biztos rossz napja volt.
"Amikor valaki várandós, nagyon jól tudnak esni a kedves szavak és kifejezetten rosszul a bunkó beszólások."
Ez így van akkor is, ha valaki nem várandós.
Igen, bunkóság volt, de az mégnagyobb, hogy pont anyós szülinapján jelentettétek be, és ezzel elvettétek tőle az ő nagy napját.
Ez olyan túllicitálás..."igen, szülinapod van? én meg terhes vagyok, engem ünnepeljetek inkább!"
Ne bosszankodj ezen sokáig, lehet hogy egyszerűen ilyen a stílusa, legfeljebb nem lesztek a legjobb barátnők. Ne legyen a keresztanyja! Nem egy jó barátnőt kéne választani erre a feladatra? Attól hogy rokon még nem biztos hogy alkalmas rá.
Nehéz elengedni az ilyet a fülünk mellett, de tényleg csak magadnak ártasz a dühöngéssel. Vagy viccelt, vagy rossz napja volt, vagy egy paraszt, mindegy. Biztos boldogtalan.
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!