Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 12 hetes terhességem tényét...

12 hetes terhességem tényét nem régen jelentettük be férjem családjának, amit a nővére eléggé sértően reagált le. (Bővebben lent) Ugye nem én vagyok túlérzékeny, ha erről az alábbiakat gondolom?

Figyelt kérdés
Férjem szülei nagyon örültek, de a nővére annyit mondott: "Részvétem", majd később szájhúzva : gratulálok. Elképesztően sértő volt. Ezek után nem hogy azt nem engedem, hogy születendő gyermekünk keresztanyja legyen, de látni sem bírom többet. Ugye nem én vagyok túlérzékeny ?
2013. jan. 15. 01:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
39%

Amikor valaki várandós, nagyon jól tudnak esni a kedves szavak és kifejezetten rosszul a bunkó beszólások.

Én is kaptam pár ilyet, sajnos ez van, nem mindenki reagálja le jól, nem lehet mit tenni. Azért ne szakítsd meg vele a kapcsolatot, de simán választhattok valaki mást is a baba keresztanyjának.

Amikor anyósomnak elmondtuk, hogy kislányunk lesz, azt kérdezte, hogy "azért megtartjátok?"

2013. jan. 15. 10:16
 22/28 anonim ***** válasza:
50%
Kedves kérdező, jogos, hogy ez neked rosszul esett (párom nővére is hasonló stílust képvisel (ilyen szituban még nem voltunk, de mindig "megsértődik", félrevonul, észre sem vesz minket mikor valami családi összejövetel van). A legjobb módszer tudomást sem venni róla. Ha találkozni kell legyél kedves, ha gonosz beszólásokat tesz engedd el a füled mellett. Nekem bevált, át se fut az agyamon, hogy mit csinál és így nem zavar annyira.
2013. jan. 15. 10:45
 23/28 anonim ***** válasza:
32%

Valóban kicsit túlérzékeny vagy most, de se a kedves sógornőddel, se a kifejezetten hurrogó hozzászólókkal nem kell foglalkozni.

Bunkó mindegyikük.

Sógornőről no komment.

A kedves hozzászólóknak pedig: képzeljétek, léteznek ilyen paraszt emberek is.

A saját "anyám" üvöltött a nővéremnek a telefonba amikor az felhívta hogy unoka várható, hogy neki ugyan nem lesz unokája, tartsa meg magának a kölkét.

Tehát hidd el, ez még egy visszafogott parasztság volt.

Nézd el a kedves sógornőnek, biztos rossz napja volt.

2013. jan. 15. 10:52
 24/28 anonim ***** válasza:
78%
Vagy téged utál,vagy van olyan családi dolog és háttér, amit ti nem vesztek észre, gondolok itt arra,hogy nincs pénzetek, vagy saját lakásotok és erre vállaltok még egy gyereket. VAgy szimplán utál.
2013. jan. 15. 11:51
 25/28 anonim ***** válasza:
95%

"Amikor valaki várandós, nagyon jól tudnak esni a kedves szavak és kifejezetten rosszul a bunkó beszólások."

Ez így van akkor is, ha valaki nem várandós.

2013. jan. 15. 11:52
 26/28 anonim ***** válasza:
91%
Tény, hogy nem volt szép tőle. De szerintem kicsit túlzás a többet látni sem bírom kijelentés. Rosszkor mondott rosszat. Másodszor látott, lehet, hogy neki sincs semmi baja veled, csak lehet, hogy arra gondolt, hogy az ő gyerekeivel mennyi baj volt babaként, nem alvás meg ilyenek, és ezért mondta. Szerintem azért ebből ekkora ügyet nem kell csinálni.
2013. jan. 15. 13:13
 27/28 anonim ***** válasza:
62%

Igen, bunkóság volt, de az mégnagyobb, hogy pont anyós szülinapján jelentettétek be, és ezzel elvettétek tőle az ő nagy napját.

Ez olyan túllicitálás..."igen, szülinapod van? én meg terhes vagyok, engem ünnepeljetek inkább!"

2013. jan. 15. 13:31
 28/28 anonim ***** válasza:
82%

Ne bosszankodj ezen sokáig, lehet hogy egyszerűen ilyen a stílusa, legfeljebb nem lesztek a legjobb barátnők. Ne legyen a keresztanyja! Nem egy jó barátnőt kéne választani erre a feladatra? Attól hogy rokon még nem biztos hogy alkalmas rá.

Nehéz elengedni az ilyet a fülünk mellett, de tényleg csak magadnak ártasz a dühöngéssel. Vagy viccelt, vagy rossz napja volt, vagy egy paraszt, mindegy. Biztos boldogtalan.

Gratulálok!

2013. jan. 15. 15:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!